Ontbijten waar de steenarenden vliegen en picknicken met de kinderpiraten!

Ontbijten waar de steenarenden vliegen en picknicken met de kinderpiraten!

Voor gezinnen die dol zijn op de natuur is Gorfion Familotel Liechtenstein in Malbun een happy place. Weiden en bossen rondom het hotel, de bergen vlakbij, overal rust en ontspanning. Malbun op 1600 meter hoogte is het hoogstgelegen dorp in het Vorstendom Liechtenstein en geldt als een idyllisch wandel- en familieparadijs. Hotel Gorfion heeft vele prijzen gewonnen en laat geen gelegenheid voorbijgaan om indruk te maken op gezinnen.

He Hotel Gorfion in het hart van Malbun.

In het vakantieprogramma van 2022 zijn er heerlijke hoogtepunten te ontdekken. Neem ’s ochtends vroeg al de stoeltjeslift naar Sareis op meer dan 2000 meter hoogte en val van de ene verbazing in de andere. De ontbijttafel staat gedekt voor het hele gezin met de bergen als prachtig decor. Wil je een paar uurtjes van de bergzon genieten of verder wandelen? Sareis is het vertrekpunt voor de mooie wandeling via de Fürstin-Gina-Weg en de Augstenberg naar de Pfälzerhütte. Of neem deel aan een adelaarswandeling: alleen in het Liechtensteinse bergdorp Malbun kun je een wandeling maken in het gezelschap van een steenarend. Samen met een valkenier en een steenarendwijfje nemen de natuurliefhebbers de stoeltjeslift naar Sareis. Daar maken ze een ontspannen wandeling naar het dal en bewonderen onderweg de geweldige vliegkunsten van deze vogel. Je vergeet meteen het leven van alledag en blaast je gezinsleven nieuwe energie in! Dat is ook het geval als de piraten op weg gaan naar het meer Gänglesee. Breng met je gezin een prachtige dag door in de buitenlucht en een idyllische natuur aan het water. Zwempret en een picknick zijn inbegrepen, en de kinderbegeleiding heeft nog veel meer in petto voor je kleine piraat. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van hotel Gorfion.

Bergvakantie voor het hele gezin.

En waarom niet het aangename aan het nuttige koppelen? Nieuwe zwemlessen voor kinderen vanaf vier jaar en babyzwemmen voor de allerkleinsten vanaf drie maanden maken je zomervakantie in hotel Gorfion compleet. De zweminstructeurs weten hoe ze kinderen vertrouwd maken met het water en leren hen zwemmen. En natuurlijk wordt er ook veel plezier gemaakt! De kinderen laten trots aan hun ouders zien wat ze geleerd hebben: dit wordt een dag voor het familiealbum.

Babyzwemmen en vertier in de wellness van het hotel.

Dankzij de ruime openingstijden van de kinderopvang genieten ook ouders van een welverdiende time-out in Gorfion Familotel Liechtenstein. Voor hen is de mooie saunazone gereserveerd, waar ze ongestoorde wellnessmomenten beleven. Onze eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui en zwangerschapsmassages. Je kinderen maken hier de vakantie van hun leven mee. In de indoor-kinderwereld kunnen ze naar hartenlust spelen en hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze zich in de fascinerende outdoorspeeltuin kunnen uitleven in de frisse lucht. Fijnproevers ten slotte zijn enthousiast over de gastronomische keuken op sterrenniveau.

Voor meer informatie en boekingen: www.gorfion.li

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *