Family fun & action live in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in het Paznauntal

Family fun & action live in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in het Paznauntal

‘Bike-in-bike-out’ in het Paznauntal. Adrenaline puur.

Voel je vrij en onbezorgd als een kind: in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in See brengt het hele gezin qualitytime door in de zomerse bergnatuur. De hond van het gezin is ook welkom! Vanuit het resort wandel je rechtstreeks de natuur in, waar er oneindig veel te ontdekken valt. De makkelijke wandelpaden zijn ook geschikt voor jonge bergvriendjes. Bouw een dam in de bergbeek, observeer de dieren in het bos, ruik, voel en proef. In het hotel zorgt een bont kinder- en jeugdprogramma voor happiness tijdens de vakantie. Wil je even uitrusten van je avonturen met de wandelschoenen of de fiets? Leef je dan uit in het spel-, sport- en waterpark in het dorpscentrum. Het zwemmeer van See biedt de kinderen volop pret. Wie in SeeMOUNT van zijn zomerse time-out geniet, profiteert van gratis entree tot het waterpark.

Na een dag vol belevenissen hullen de kleintjes zich in een zachte kinderbadjas en genieten van ontspannende uurtjes in de Family Relax Room. Hotel SeeMOUNT weet wat gezinnen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedje tot kinderstoel, van kleurset in het restaurant tot kindermenu: onze jongste hotelgasten krijgen alle aandacht. Gezinnen die in de SpaMOUNT willen relaxen, profiteren van een eigen gezinssauna waar kleding wordt gedragen en een infinity-buitenzwembadvoor groot en klein. In de SeeMOUNT Movie Room, de bioscoop van het hotel, komen de filmliefhebbers bij elkaar. We vertonen dagelijks kinderfilms.

Een uitgebreid ontbijtbuffet om de actieve dag te starten.

In dit Active Nature Resort is het aan één stuk door genieten. De hele dag smullen: een ideale formule voor gezinnen. Geniet van het uitgebreide ontbijt, een verse SeeMOUNTS Light Lunch, zoete lekkernijen in de namiddag, onbeperkt koffie en thee drinken tot 17.00 uur en Drinks4free aan de alcoholvrije Juice Bar tot 17.00 uur. ’s Avonds serveren we een heerlijk 5‑gangenmenu. Het maakt je vakantiedagen flexibel en verwent je op culinair gebied.

De jonge, dynamische gastheren van hotel SeeMOUNT doen er alles aan om genieters, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze time-out in de bergen te bezorgen.

Gezinsvakantiespecial (09.07-26.8.22)

7 overnachtingen, kinderen tot 7 jaar gratis, alle inbegrepen services, gratis Silvretta Card Premium – prijs p. volw.: vanaf € 919,-.

Meer informatie en boeken: www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *