“Espléndido” betekent “heerlijk”, en heerlijk is ook een time-out in deze oase van rust op slechts een half uurtje van Palma.

“Espléndido” betekent “heerlijk”, en heerlijk is ook een time-out in deze oase van rust op slechts een half uurtje van Palma.

Het Esplendido is gelegen aan de boulevard direct aan de droombaai van Mallorca! Poolposition!

Sóller is een klein, rustig stadje (Unesco-werelderfgoed) dat grotendeels gespaard is gebleven van het massatoerisme. De streek is gemaakt om aan canyoning te doen en te duiken, of een pittige rit te maken met de Vespa. Natuurliefhebbers en individualisten voelen zich er thuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Tren de Sóller, een nostalgische spoorlijn, nog altijd in dienst is. Het historische treintje rijdt dagelijks de 27 kilometer tussen Palma en Sóller.

Smaakvol, liefdevol en met een neus voor mooi design werd hotel Espléndido omgetoverd tot een exclusief toevluchtsoord op een toplocatie voor actieve vakantiegangers. Op het strand vlak voor het hotel, bij de zwembaden en op de terrassen van het hotel is relaxen aan de orde van de dag. Een stijlvolle wellness- en fitnesszone geeft hotel Espléndido dat exclusieve extraatje. Genieters gunnen zichzelf een weldadige massage, manicure en pedicure: in de openlucht en met uitzicht over de blauwe zee. Na een warme sauna rust je buiten uit onder de palmen. De keuken van hotel Espléndido verwent je met fijne mediterrane gerechten en internationale specialiteiten. Ook wie houdt van wandelen en fietsen is hier aan het juiste adres. De “gouden vallei” van Sóller wordt omringd door enkele van de hoogste bergen van de Serra de Tramuntana: Puig Major, Puig de l’Ofre, Serra d’Alfàbia en Puig des Teix.

Vintage en een vleugje nostalgie in een van de mooiste stadjes van het eiland Mallorca.

De zee, het strand, de bergen en een boeiend stadje: dat alles biedt het uitzonderlijke vintage-strandhotel Espléndido in Puerto de Sóller in Mallorca. Als je op Booking.com door de reacties van de gasten klikt, lees je altijd weer: “droomlocatie”, “droombaai” en “droomuitzicht”.

www.esplendidohotel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *