Fietsen in het Paznauntal? Gewoon fantastisch!

Fietsen in het Paznauntal? Gewoon fantastisch!

De mountainbikeregio Paznaun-Ischgl verwent fietsers met een uniek berglandschap. Hotel Trofana Royal*****Superior behoort tot de beste resorts in de Alpen. Mountainbikers genieten van alpiene luxe met twee “inhouse” sterrenrestaurants en een voortreffelijke spa.

Bikeparcours ohne Ende!

Het Gourmet & Relax Resort Trofana Royal***** Superior verenigt een eersteklas hotelervaring en een passie voor fietsen. Gastheer Alexander von der Thannen is een enthousiaste mountainbiker en een bekwaam adviseur. Zijn gasten kunnen de nieuwste e-bikes van BH Bikes bij hem lenen, en ook in het dorpscentrum zijn er fietsenzaken met een goed assortiment. Hotel Trofana is een van de exclusiefste adressen voor een genietvakantie in de Alpen. Het is het enige 5-sterren-superior hotel in Oostenrijk waarvan de twee restaurants door Gault Millau werden onderscheiden met samen 7 koksmutsen. Het luxeresort wordt bekroond door de ruim opgezette Royal SPA met privé-hideaways op een feelgood-oppervlak van 2.500 m². De diverse fietsroutes beginnen meteen bij de deur van het hotel. De bikegidsen van hotel Trofana Royal***** Superior doen niets liever dan met de gasten meetrappen en de bergen bedwingen.

Topevenement: van 3 tot 6 augustus 2022 mountainbikefestival „Ischgl Ironbike“

Het luxe hotel resort Trofana Royal in het centrum van Ischgl

Het mountainbikegebied van Ischgl is uniek in de Alpen. Op meer dan 1.000 kilometer aan mountainbike- en fietspaden geniet je van de natuur. Ischgl biedt alles waar mountainbikers van dromen: van dagtochten in twee vaardigheidsgroepen, seminars over fietstechnieken, singletrails en afdalingen tot meerdaagse tochten over verschillende Alpenpassen. En ook dit kan nauwelijks worden overtroffen: de
mountainbike-arena Silvretta is de hoogst gelegen e-bike regio in Europa. Kabelbanen en liften helpen fietsers om gemakkelijk hoogte te winnen en onvergetelijke dagen op de fiets te beleven. 

Voor meer informatie check www.trofana-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *