“Rocky7”: ZillergrundRock opent een nieuw restaurant.

“Rocky7”: ZillergrundRock opent een nieuw restaurant.

“Rocky7” – een naam om te onthouden voor fijnproevers. Het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort bewijst opnieuw zijn zin voor gesofisticeerde vernieuwing en opent een casual, stijlvol boetiekrestaurant. Hier wordt ruimte gecreëerd voor hedendaags genieten. Alexander Hönigsberger, een topchef die meerdere Gault&Millau-koksmutsjes en falstaff-vorkjes in de wacht heeft gesleept, belooft in het nieuwe “Rocky7” een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. Ongedwongenheid en een verfijnde sfeer gaan hier hand in hand. Met Alexander Hönigsberger is ZillergrundRock erin geslaagd om voor zijn nieuwste project een van de grote culinaire kunstenaars van het land in huis te halen.

Welcome to the Rocky 7

Net zo chill en elegant als het nieuwe “Rock7” is overigens het hele ZillergrundRock Luxury Mountain Resort. De symbiose van architectuur en natuur is uniek, met de nieuwe SPA als spectaculair hoogtepunt. Dankzij zijn ligging vlak aan het natuurpark biedt het een bijzondere beleving van rust. Genietend van me‑time bij de dubbele 25-meter-skypool van ZillergrundRock of in de betoverende wellnesstuin aan de bergbeek voel je je als in de hemel. Jouw zomer in de bergen kan nauwelijks veelzijdiger zijn: je kunt hier wandelen, fietsen, klimmen en golfen, of een zomerse gletsjertocht maken. Het gourmetpension in ZillergrundRock betekent puur genieten van vroeg tot laat. Met het nieuwe “Rocky 7” heeft het lifestyleresort er een boetiekrestaurant bij – “smart casual” om je lekker te voelen, “top cuisine” om lekker te eten. Fijnproevers van buitenaf zijn hartelijk welkom.

De Skypool is ’s winters en in de zomer een heerlijk zwembad om te ontspannen.

En de naam? “Rocky7” staat voor een deel van ZillergrundRock, de ‘vakantierots’ in de ‘branding van de luxe’. Een vleugje rock’n’roll is immers zalf voor de ziel. En het cijfer 7? Dat ligt voor de hand. De regenboog heeft zeven kleuren, een week telt zeven dagen, we voelen ons allemaal graag in de zevende hemel en er bestaan zeven wereldwonderen. Eén daarvan is “Rocky7” :).

www.zillergrund.at

Sauna with a view!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *