Heerlijk ongecompliceerd nazomeren?Beleef de tijd van je leven in het Active Nature Resort!

Heerlijk ongecompliceerd nazomeren?Beleef de tijd van je leven in het Active Nature Resort!

Ontspanning van de eerste tot de laatste minuut: het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in de Oostenrijkse bergen van Paznaun doet wat het belooft. Het is nu het beste moment om ervoor te zorgen dat je straks geniet van een feelgood-adempauze in de verfrissende berglucht. Ook de herfst met zijn pracht en praal is niet meer veraf. “Delayed” en “canceled” staan niet in ons woordenboek, glundert de sympathieke gastvrouw van dit resort midden in de natuur. Aankomen, diep inademen en 24/7 zorgeloos genieten: op Sabrina en haar team kun je rekenen.

In het hart van Tirol ligy het Active Nature Resort SeeMount****Superior in het Paznauntal.

Trek eropuit om te wandelen en te fietsen, te klimmen, aan canyoning of rafting te doen, met je gezin een uitstapje te maken of een bergtop te bedwingen. Je wereld wordt een stuk kleurrijker en het leven laat zich van zijn mooiste kant zien. Stap voor stap, vaak zonder dat je andere mensen tegenkomt, verleg je je eigen grenzen en verover je nieuwe horizonten. “Wij maken mensen gelukkig” staat er op homepage van SeeMOUNT. En reken maar dat dat lukt. Wie vol indrukken terugkeert naar het Active Nature Resort, vindt comfortabele ontspanning in de SpaMOUNT. Het infinity-buitenzwembad, de whirlpool in de openlucht, de ruime saunawereld en de relaxzones met een schitterend uitzicht over de bergwereld van Paznaun nodigen je uit om heerlijk te niksen. Gelukkige mensen vergeten de tijd, en daarom is de zwembadzone elke dag open tot 22.00 uur. Tijdens de SpaMOUNT-Night blijft de water- en saunawereld tot 23.00 uur open. Dankzij de formule gourmetpension plus geniet je de hele dag door van culinaire lekkernijen. De wereld van SeeMOUNT doet je het leven van alledag vergeten: tijdens ontspannen wandelingen met leuke stops in berghutten, op onvergetelijke fietstochten, bij grill & chill op het zomerterras, op wijnproeverijen en filmavonden, tijdens me-time of family-time en nog veel meer.

Op zoek naar actie en spanning?
Dat zit in het DNA van SeeMOUNT. Voor al wie ernaar uitkijkt om iets te beleven, zijn de volgende data al vastgelegd: 2 en 3 september WK e-bike in Ischgl, 10 en 11 september boulderweekend in Galtür, 1 en 2 oktober mountainbike-weekend in Kappl, 8 en 9 oktober paragliding-weekend in See. Al deze hoogtepunten zijn snel bereikbaar vanuit SeeMOUNT.

Bike-in-bike-out in SeeMount****Superior.

Gezinsvakantiespecial – tijd voor ons (09.07-26.08.22)

Veel voordeel: alle inbegrepen services, kinderen tot 7 jaar gratis, zomers belevenisprogramma, gezinssauna waar kleding wordt gedragen met Family Relax Room, gezinswandelroutes, Movie Room met dagelijks kinderfilms – 7 overnachtingen vanaf 919 euro p.p.

Zomer, bergen en wellness (27.09-30.10.22)
Veel voordeel: rugzakken, een wandelkaart en nog veel meer worden ter beschikking gesteld (tijdens het verblijf), grenzeloos wandelplezier direct aan het hotel, afsluitbare kasten voor de wandelkledij, 1 kuitenmassage 25 min – 3 overnachtingen do-zo vanaf 389 euro p. p., 4 overnachtingen zo-do vanaf 449 euro p. p., 7 overnachtingen vanaf 699 euro p.p.

14=12 Wild summerfeelings (vanaf 26.05.22)
Inbegrepen: 14 overnachtingen voor de prijs van 12, alle inbegrepen services, gratis Silvretta Card Premium – prijs p.p.: vanaf 1.369 euro.

Be wild & hike (27.09-30.10.22)
Inbegrepen: alle inbegrepen services, wandelservice, 1 x massage van de kuiten 25 min – Prijs p.p.: 3 overnachtingen vanaf 389 euro (do-zo), 4 overnachtingen vanaf 449 euro (zo-do), 7 overnachtingen vanaf 699 euro.

Be wild & bike (27.09-30.10.22)

Inbegrepen: alle inbegrepen services, fietsservice, 1 x massage van de kuiten 25 min – Prijs p.p.: 3 overnachtingen vanaf 389 euro (do-zo), 4 overnachtingen vanaf 449 euro (zo-do), 7 overnachtingen vanaf 699 euro.

Voor meer informatie en boekingen check www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *