De EOFT is back!

De EOFT is back!

De European Outdoor Film Tour 2022 staat voor de deur! De avonturenrugzak is propvol met nieuwe verhalen van mensen die hun passie onvoorwaardelijk volgen. De samenstellers van de EOFT verheugen zich nu al op de herfst van 2022, wanneer zij de bekendste voorstellingenreeks in z’n soort weer mogen presenteren. Uitvoerige informatie over het gehele programma volgt eind augustus. Nu al is duidelijk wie het „new face of adventure“ van de EOFT 2022 zal zijn: Ultrarunner Timothy Olson!

De première vindt op 13 oktober 2022 in de Alte Kongresshalle in München plaats, gevolgd door de grote TOUR door Europa. Er zijn meer dan 400 voorstellingen gepland. De totale duur van de films in de klassieke EOFT-stijl bedraagt ongeveer 120 minuten. Het gehele programma met toelichting en loterij duurt tussen tweeënhalf en drie uur. De datums liggen vast, de voorverkoop is gestart en kaartjes zijn per direct te bestellen.

De – alweer – 21e editie van de EOFT komt direct bij jou in de regio. Alle voorstellingen kun je vinden op: www.eoft.eu/tickets

Tickets zijn er in de plaatselijke voorverkoop en online op www.outdoor-ticket.net

TIMOTHY OLSON THE NEW FACE OF ADVENTURE

In de zomer van 2021 ging Timothy Olson op de Pacific Crest Trail de grootste uitdaging uit z’n carrière aan. De totale lengte van 2.650 mijl, ofwel 4.265 kilometer van de `PCT`, leggen de meeste gewone stervelingen in vijf tot zes maanden af. Zoniet Timothy: hij slaagt erin een nieuw, ongelooflijk record op te stellen van 51 dagen, 16 uur en 55 minuten. Hij moest daarbij dagelijks 50 mijl, -ongeveer 80 kilometer- afleggen! In de trailrunningscene is Timothy geen onbekende: De prestigieuze „Western States Endurance Run“ over 100 mijl won hij al twee keer achter elkaar, in 2012 en 2013 en stelde daar toen een nieuw record op. Als tweevoudig vader en familieman kan hij tijdens zijn projecten altijd op zijn vrouw en kinderen rekenen. Zij begeleiden hem vaak bij zijn avonturen. Hijzelf houdt zijn focus vast middels dagelijkse meditatie-oefeningen. In de tourfilm THE MIRAGE volgen we Timothy op de stoffige trails van Noord-Amerika en proberen hem bij te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *