Tot ziens bij “Held” – kom genieten van de herfst, Sport- en wellnesshotel HELD pakt uit met grote kookkunst!

Tot ziens bij “Held” – kom genieten van de herfst, Sport- en wellnesshotel HELD pakt uit met grote kookkunst!

Het heerlijk Sport & Wellness Hotel Held ****s in Fügen nodigt je uit!

Langzamerhand doet de herfst zijn intrede in de bergen van het Zillertal. Voor het creatieve keukenteam van het Sport- en wellnesshotel HELD****s is dat het startsein om de vele schatten die de natuur aan het eind van de zomer zo goed laat gedijen, binnen te halen in de keuken. Terwijl de wandelaars en fietsers de mooie wandel- en fietsroutes in het actieve dal bedwingen,
pruttelt, borrelt en geurt het in de HELDenkeuken. Chef-kok Martin en zijn keukenploeg stelen met hun kookkunsten het hart van de gasten.

Laat de herfst maar komen, met verse paddenstoelen, pompoenen, appels, peren, pruimen en bessen; met wild, vis en nog veel meer. De liefdevol verzorgde kruidentuin van hotel Held is vlak na de zomer bijna altijd op zijn mooist. De aroma’s ruik je al van ver. Hier plukken de keukenchefs verse kruiden die hun culinaire creaties pit geven. Wat heerlijk ruikt in de tuin, wordt verwerkt in het ontbijtsap. En zelfs in de sauna van het hotel maken de waardevolle kruiden hun opwachting. Het liefst veredelen de vakantieHELDen lokale producten. Zo komen de eieren van boerderij Gartnerhof in Uderns. Kaasmakerij Fügen levert aan hotel Held de beste hooimelk, afkomstig van de almen en boerderijen in de bergen van het Zillertal. Familie Wurm verkoopt zelfgemaakte Zillertaler honing. ’s Morgens genieten de hotelgasten van vers brood van de dorpsbakkerij, en aan de sapbar bedienen ze zich à volonté van fruit en groenten. De ham is heerlijk sappig, en de verschillende soorten jam en broodbeleg zijn met liefde zelfgemaakt. Als erkenning voor het feit dat het Sport- en wellnesshotel Held overwegend gezonde, plaatselijke producten gebruikt, kreeg het van de organisatie Agrarmarketing de onderscheiding “Bewusst Tirol”.

Ook in de herfst is het prachtig in de bergen.

Wijnliefhebbers weten de wijnkelder van hotel Held te waarderen. Het is een waar genoegen om te zien met welke toewijding hier een uitgebreid assortiment voornamelijk Oostenrijkse topwijnen werd verzameld. Juniorchef en wijnliefhebber Andi gaat graag persoonlijk op zoek naar de geheimen van de wijnen. Hij bezoekt wijnbouwgebieden en wijnboeren en wat lekker smaakt, brengt hij mee naar huis. Naast Oostenrijkse parels vind je hier edel vocht uit Italië, Frankrijk en Spanje, evenals bijzondere wijnen uit Australië en de rest van de wereld. In combinatie met lekker eten wordt dat subliem genieten. 

Ontspannen tijdens een massage in de wellness van het hotel.

Hotel Held is een hotel voor actievelingen. De nieuwe fitnesszone is van topniveau en er wordt een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden. Zeker nu de zomerhitte voorbij is, lokt de natuur je naar buiten – voor nordic walking, wandeltochten, fiets- en mountainbiketochten of om te kneippen in de biologische zwemvijver. In het wellnesslandschap van Held Hotel & Spa kun je je als hotelgast door en door ontspannen.

Oktoberspecial (9-27.10)
Bij een verblijf van 4 nachten 1 nacht gratis – prijs p.p.: vanaf € 480,-

Actief in de bergen (te boeken tot 1.11.22)
Services: 3 nachten, 1 dag huur van e-bike, 1 lunchpakket, gevarieerd activiteitenprogramma met begeleide wandelingen – prijs p.p.: vanaf 521 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *