Herfstbreak in de bergen? ZillergrundRock maakt een statement voor exclusieve ervaringen!

Herfstbreak in de bergen? ZillergrundRock maakt een statement voor exclusieve ervaringen!

In de bergen van het Zillertal is de herfst een van de mooiste periodes van het jaar om je actief te ontspannen. Overdag is het niet meer zo warm en de nachten zijn aangenaam verfrissend. De lucht is kristalhelder en het uitzicht lijkt eindeloos. De natuur toont een laatste keer haar volle kleurenpracht voor de winter begint. Midden in dit herfstige natuurspektakel vlijt het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort zich neer – het nieuwe, spectaculaire hoogtepunt in het Zillertal. Ongedwongen, chill en elegant verleidt het je om in de herfst een adempauze te nemen, waarbij alles draait rond stijlvol genieten en veelomvattend beleven.

ZillergrundRock in haar volle glorie in het hart van het Zillertal.

Gun je jezelf tijdens de herfst een wellnessverblijf “out of the box”? Kom dan naar ZillergrundRock. Wat zich hier op de rooftop afspeelt, geeft blijk van nieuwe dimensies. De dubbele skypool – twee keer 25 meter – is een onbetwist hoogtepunt. Zwem de natuur tegemoet in het zwembad op twee niveaus en geniet van dat bevrijdende gevoel. Onbelemmerd uitzicht naar de hemel, onbelemmerd uitzicht op het natuurpark. Ook in de sauna geniet je van een geweldig uitzicht naar buiten. De Sky Event sauna met uitzicht op de bergwereld van het Zillertal is een warme aanrader op herfstdagen. Na de saunaopgieting komen genieters uitrusten op het Alpin Rock terras. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de nieuwe Sky Spa en het Zillerpool-binnenbad als in de Nature Spa aan de heldere bergbeek. In de exclusieve, perfect uitgeruste fitnesszaal trainen sportliefhebbers met de natuur als decor.

De rooftop pools & Spa. Uniek!
Panoramisch uitzicht vanuit de sauna.

Een boetiek-fijnproeverservaring in Rocky 7

“Rocky 7”: dit is de plek voor verfijnd culinair genieten. Met zijn casual-chique boetiekrestaurant bewijst ZillergrundRock Luxury Mountain Resort dat het een goed gevoel heeft voor standingvolle innovaties. Rocky 7 creëert ruimte voor eigentijds genieten. Alexander Hönigsberger, een topchef die meerdere Gault&Millau koksmutsjes en falstaff vorkjes in de wacht heeft gesleept, belooft een casual gastronomisch avontuur dat zijn naam alle eer aandoet. Ongedwongenheid en een verfijnde sfeer gaan hier hand in hand. Met Alexander Hönigsberger is ZillergrundRock erin geslaagd om een van de grote culinaire kunstenaars van het land in huis te halen.

Wie wil hier niet ontbijten?

Wandel- en fietsgebied voor nazomer-feelings

Vanaf de voordeur van ZillergrundRock leiden wandelpaden naar alpenweiden en tot op de hoogste bergtoppen. Ontspannen wandelen of hoogalpien bergbeklimmen: het kan allebei. Mountainbikers kunnen hier een ultramoderne fiets huren waarmee ze rechtstreeks de natuur in trekken. De hotelguides van ZillergrundRock kennen het Zillertal als hun broekzak. Zij zijn betrouwbare begeleiders op al je tochten. Wekelijks is er een veelzijdig belevenisprogramma dat elke vakantiedag tot een hoogtepunt maakt: begeleide wandelingen en fietstochten, rafting op de Ziller, skiën op de gletsjer en nog veel meer. Spa-nights en live-sounds zorgen voor een spetterende stemming.

Tijd om voor jezelf te zorgen en te niksen

Dolce far niente wordt in ZillergrundRock tot de “mooiste bijzaak ter wereld”. Geniet elke dag op een ander uitkijkplatform op je ligstoel van de milde middagzon in de herfst. Vóór de luxueuze suites bevinden zich ruime outdoorlounges waar je privé en ongestoord kunt relaxen. Of laat je heen en weer wiegen in de hangschommel van je lodge. Met een ZillergrundRock cocktail in de hand en luisterend naar de fijne beat weet je meteen wat ze bedoelen met de onvergelijkbare ZillergrundRock spirit.

Lekker chillen op de veranda van je hotelkamer. Waarom zou je je druk maken…

Nazomer-feelings (3-24.9.22)
7 nachten incl.waardebon van 50 euro per persoon voor een behandeling in de SkySPA – prijs p.p.: vanaf 1.150 euro.

Happy bike & belevenisdagen (tot 3.9.22)
4 overnachtingen vanaf € 738 p.p.

Special 7=6 (tot 13.11.22)
1 dag gratis, 1 week vakantie in het Luxery Mountain Resort vanaf 954 euro p.p.

Zillergrund familiehit-special (tot 31.11.22)
4 overnachtingen vanaf € 715 p.p., kinderen tot 12 jaar gratis (forfaitair bedrag voor maaltijden 25 euro per dag, verblijf

Voor meer informatie en boekingen: www.zillergrund.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *