‘Go Green’ Duurzaam toerisme in MY ALPENWELT Resort****s

‘Go Green’ Duurzaam toerisme in MY ALPENWELT Resort****s

Een droom van een bergwereld omringt het MY ALPENWELT Resort ****s in Königsleiten in het Salzburger Land. Daarom heeft dit wellness- en lifestyleresort een duurzaam ‘Go Green’ concept in het leven geroepen. ‘De natuur waarin we hierboven op de Gerlospas wonen, is een juweel. We moeten haar respecteren en in stand houden’, vindt de gastheer. Actueler en belangrijker dan ooit: Hannes Kröll-Schnell zet zich in zijn exclusieve resort in voor de bescherming van het klimaat en voor hernieuwbare energie.

MY ALPENWELT ligt in elk seizoen ideaal voor de sportieve bergliefhebber!

Een ultramodern thermisch zonne-energiesysteem verwarmt de hele zwembadzone van het resort en grote delen van het hotel. Deze grote “output” van energie is te danken aan de intense hoogtezon en de talrijke mistvrije dagen in de Zillertal Arena. Sinds enkele jaren beschikt MY ALPENWELT Resort over een eigen warmtekrachtkoppelingsinstallatie voor de opwekking van warmte en elektriciteit. “In 55.000 bedrijfsuren hebben we al meer dan een miljoen kilowattuur energie kunnen produceren”, aldus de manager van het resort. Van het e-autopark voor het personeel en de gasten tot het eigen zonne-energiesysteem voor het opladen van de e-voertuigen: MY ALPENWELT Resort gaat voor groene mobiliteit. Met een nieuw systeem voor het verzamelen van herbruikbare afvalstoffen recyclet het hotel belangrijke grondstoffen. Opmerkelijk: dankzij een doeltreffend noodstroomconcept kan MY ALPENWELT Resort bij een stroomstoring veilig de hele werking van het hotel voortzetten.

Lunch with a view vanaf het terras van MY ALPENWELT

TIP: Bezoek MY ALPENWELT in de herfstvakantie en verken dit fantastische hotel meteen voor je wintersportvakantie!

Met zijn ligging op een zonneplateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern staat het MY ALPENWELT Resort garant voor bergliefde en momenten van geluk. Het hotel behoort tot de Leading Spa Resorts en verleidt je met zijn luxueuze wellnesswereld tot grenzeloos chillen en relaxen. Vóór de deur van het resort starten talloze wandelingen, bergtopbeklimmingen en (e)-biketochten. Het uitzicht op de winter: MY ALPENWELT Resort****s ligt direct aan de piste van het grootste skigebied van het Zillertal.

Voor meer informatie en boekingen www.alpenwelt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *