‘More than holidays’ in het ZürserhofLuxueus hotel aan de pistes van Zürs am Arlberg

‘More than holidays’ in het Zürserhof
Luxueus hotel aan de pistes van Zürs am Arlberg

Het vijfsterren ski- en sparesort Zürserhof behoort tot de beste hotels van Oostenrijk. Op 30 november 2022 opent het internationaal gerenommeerde hotel het winterseizoen. Dan blijven de deuren van dit elegante wellnessresort aan de Arlberg open tot 12 april 2023. Het Zürserhof ligt vlak aan de pistes van Zürs op een comfortabele ski-in-ski-out locatie. Slechts enkele meters verder vind je al een skilift. De spa van het hotel is een van de beste wellnessadressen ter wereld. De nieuwe kamers en suites zijn met veel zorg ingericht. In het Zürserhof vind je over de hele lijn alleen maar topkwaliteit en topservice.

Levensgenieters kiezen al generaties lang voor het Zürserhof!

Het Zürserhof en de Arlberg combineren onberispelijke gastvrijheid met een buitengewoon wintergevoel. In een tijd waarin ontspanning en rust luxe zijn geworden, biedt de familie Skardarasy in hun ski- en sparesort een uitzonderlijk warme familiesfeer, een uitstekende service en een fijn gevoel voor stijl en elegantie. Als gast in dit vijfsterren superior hotel krijg je gegarandeerd alles wat je hartje begeert. Dat blijkt ook uit de Aureus SPA die zich uitstrekt over 3.200 m2. In een exclusieve sfeer staan de behandelingen van het hoogste niveau garant voor onvergetelijke momenten van ontspanning. De hoogwaardige producten en diensten worden aangeboden door het Franse cosmeticahuis LA BIOSTHÉTIQUE. Een heerlijke geur begeleidt de gasten van het Zürserhof op hun verwenreis door de luxueuze Aureus SPA met een alpijnse hamam, een dames- en privé wellnesszone, een infinity whirlpool en een panoramische ontspanningsruimte, die alleen de meest ervaren wellnessexperts kunnen creëren.

In het Zürserhof heeft genieten de hoogste prioriteit. Dat geldt ook voor het restaurant. Wat daar van vroeg tot laat geserveerd wordt, is ongezien. De gasten worden niet alleen verwend met een traditioneel Oostenrijks buffet, een fondue chinoise en mediterrane avonden maar ook met een galadiner en verleidelijk dessertbuffet. Met niet minder dan 200 exquise kaasspecialiteiten uit de hele wereld is het kaasbuffet absoluut niet te missen. De Z Lounge in het Zürserhof maakt de culinaire wereld van het hotel helemaal af. Het is een aantrekkelijke feelgoodplek die de gasten van het hotel uitnodigt om fijne wijnen en sterkedrank en andere lekkernijen te proeven. In de kelder worden de beste en meest uitgelezen wijnen, champagnes en whisky’s bewaard.

Voor wintersporters: een plek om naar uit te kijken!

Niet voor niets heeft de Arlberg een legendarische reputatie tot ver buiten de landsgrenzen. Meer dan 300 kilometer aan skipistes liggen hier aan de voeten van de skiërs in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. De pistes liggen tussen 1.300 en 2.800 meter boven de zeespiegel en zijn sneeuwzeker tot ver in het voorjaar. Freeriders van heinde en verre zijn vol lof over de diepsneeuwafdalingen in de hoge Alpen. Sneeuwschoenen, sleeën of langlaufski’s zijn goede begeleiders bij zachte tochten door het landschap. Het zonneterras van het Zürserhof ligt tegen de piste aan en is een van de mooiste aan de Arlberg. Kenners van het hotel en van de Arlberg plannen hun skidagen al lang zo, dat ze juist rond lunchtijd hun bochten maken bij het terras van het Zürserhof. 

De familie Skardarasy is een gepassioneerde gastfamilie. Het plezier waarmee zij hun Zürserhof runnen, is voelbaar voor elke gast. Zelfs wanneer de jazzzangeres laat op de avond zingt en swingt, hebben ze nog tijd voor een goed gesprek met hun gasten aan de bar. De volgende ochtend hebben skiërs weer een van de meest fascinerende skigebieden ter wereld tot hun beschikking – met afdalingen en uitzichten die onvergetelijk zijn. Maar de verleiding is groot om zich in de heerlijke feelgoodsfeer van het Zürserhof onder te dompelen en zich volop te laten verwennen – zoals men dat al decennia lang doet in de meest exclusieve hotels.

Voor meer informatie en boekingen: www.zuerserhof.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *