Winterdagen “on the bright side of life”

Winterdagen “on the bright side of life”

De glinsterende sneeuw voor je ogen, de zon op je gezicht, chille dj-muziek in je oren, de berglucht in je neus, een Leading SPA Resort – de winter kan zo mooi zijn. Het viersterren MY ALPENWELT Resort in Königsleiten in het Salzburger Land laat geen gelegenheid onbenut om winterse dagen zo aangenaam mogelijk te maken. Op een hoogte van 1.600 meter, te midden van een weergaloze wintersportwereld, neemt een ontspannen levensstijl de overhand in het veelzijdige resort. Kracht en energie putten uit de Alpenwereld doe je hier niet alleen in de vrije natuur, maar ook in het hotel.

De piste ligt voor de deur: de Zillertal Arena is het grootste skigebied in het Zillertal en biedt ‘luxe’-sneeuwpret. Je gaat er langlaufen en winterwandelen, op sneeuwschoen- en skitocht in de ongerepte natuur en kilometers lang plezierig rodelen. Een ritje met de paardenkoets staat natuurlijk ook op het programma in de Zillertal Arena. Bovendien kun je, als je wilt, warm aangekleed en als passagier met de pistenbully de steilste hellingen oprijden en toekijken hoe de witte pracht verandert in een perfect geprepareerd wit tapijt voor de skiërs.

Unieke après-ski

Hotelier Hannes Kröll-Schnell heeft naam gemaakt als dj en producer in de internationale muziekscene en nodigt talrijke beroemde dj-collega’s uit heel Europa uit, vooral in de winter. ‘s Avonds laat hij de vakantiedag van zijn gasten letterlijk op een muzikale noot eindigen met sfeervolle en chille dj-klanken. De HANNES’ ALM en de BERGLIEBE CLUB in het MY ALPENWELT Resort zijn de après-ski hotspots #1 in de Zillertal Arena.

Laatste nieuws: DEEP END – de remake van MÖWE ft. CROELL – heeft al meer dan 8 miljoen kliks op Spotify. Bekende gasten zakken vaak af naar het MY ALPENWELT Resort – het lifestyleresort heeft al Sido, Boris Brejcha en Tom Novy mogen verwelkomen. Om er maar enkele te noemen.

www.alpenwelt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *