Een grand hôtel alleen voor gezinnenCavallino Bianco geldt als het beste familiehotel ter wereld!

Een grand hôtel alleen voor gezinnen
Cavallino Bianco geldt als het beste familiehotel ter wereld!

Sedert 2013 heeft TripAdvisor het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel meermaals uitgeroepen tot beste familiehotel ter wereld. Hier in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je lieverds onvergetelijke qualitytime door, want de family luxury suites bieden veel woonruimte voor ouders en kinderen. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen hier een waar paradijs voor spel en plezier. „It´s family time, live it now ® “, is het motto van Cavallino Bianco, en dat laten de genieters zich geen twee keer zeggen. Een gemotiveerd en professioneel team ontfermt zich van ’s morgens tot ’s avonds over de geliefde kroost. Op die manier vinden ouders tijd voor ontspanning, voor uitgebreide wellness, voor fitness en uitstapjes naar de bergen. Wat het leven verrijkt, zijn de herinneringen aan leuke tijden die je samen hebt doorgebracht, daar zijn de “makers” van Cavallino Bianco van overtuigd. En volgens deze filosofie runnen ze een uniek familiehotel in het mooie Gröden.

Hier mag je naar hartenlust spetteren in het water – en je uitleven op de glijbanen. De kinderen willen het liefst helemaal niet meer weg uit de reusachtige Cavallino-waterwereld. Vier zwembaden en twee grote buitenbaden met uitzicht op de Dolomieten nodigen het hele gezin uit voor “Splish Splash”. De allerkleinsten zijn gelukkig en tevreden in de baby-oase. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding: de Grotta Azzurra fonkelt als goud, lichtjes weerkaatsen in het water en het warme water borrelt op. De drievoudige waterglijbaan oefent een magische aantrekkingskracht uit op de kids. In de sauna’s zijn de volwassenen onder elkaar. Ze genieten er van kwalitatieve verzorgingen: van een zinnelijke duobehandeling tot een rozenbad. Hier komen ze helemaal tot rust. Dit zou geen Leading Family Hotel & Resort zijn als ook de kleine prinsjes en prinsesjes niet van top tot teen werden verwend met kindvriendelijke wellnessbehandelingen – van babymassage tot “princess dream”.   

Reusachtige waterwerelden en een spa voor het hele gezin.

In Cavallino Bianco speelt het geen rol hoe oud de kinderen zijn. Ervaren opvangmoeders zorgen met veel liefde voor baby’s en peuters. Kinderen tot elf jaar worden opgevangen in het Lino Land. In dit kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena, legobouwplaats en reuzenpoppenhuis wordt elke minuut een avontuur. Daarnaast zijn er een leuke softplay-speelruimte en zelfs een eigen theater. Toegewijde animators begeleiden de kinderen dagelijks bij het spelen, sporten en knutselen. In de buitenlucht wachten bewoners van bossen, rivieren en boerderijen erop om ontdekt te worden door jonge natuurdetectives. Glijbanen, schommels, een klimmuur, een racezone en een springkasteel: alles is aanwezig voor een vakantie uit de duizend. Voor jonge tieners vanaf elf jaar is er een aparte chill-outzone met Playstation en Nintendo Wii, en een gevarieerd programma met activiteiten zoals een schattenjacht of een uitstapje naar het klimpark. Voor gezinnen is dit een duidelijke win-winsituatie: elke dag kinderopvang van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, meer dan 20 professionele en meertalige kinderanimators, zeven dagen per week een teenagerprogramma met eigen begeleiding. Op die manier hebben mama en papa ook een paar uurtjes tijd voor elkaar.

Lino en zijn eregasten: de beste vrienden!

Samen rond de tafel zitten en genieten van lekker eten, ongestoord dineren met je liefste bij kaarslicht: bij Cavallino Bianco lezen ze de gasten ook culinair de wensen van het gezicht. Het voortreffelijke vijfgangen-keuzemenu ’s avonds laat volwassenen proeven van traditionele Zuid-Tiroolse specialiteiten en mediterrane lekkernijen. Ook voor de kroost wordt goed gezorgd: baby’s krijgen hoogwaardige Hipp-producten en voor kinderen maken ze een speciaal Lino-menu klaar. Daar zit alles in wat vermoeide avonturiers weer op de been krijgt! Voor het ontbijt en de lunch kunnen de gezinnen zich tegoed doen aan een rijkelijk buffet. Als tussendoortje ’s middags is er een buffet met lekkere snacks. Gezinnen die alleen ontbijt en diner willen, kiezen de formule Cavallino Bianco light. De keuken biedt speciale gerechten voor kinderen met allergieën of intoleranties.

Waardevolle gezinsmomenten: hoe meer, hoe beter!

In Cavallino Bianco mogen ouders de probleempjes van alledag gerust achter zich laten. Waar ze zich af en toe het hoofd over breken, lost de chef-kok hier in een handomdraai op: met veel liefde en deskundigheid stelt hij menu’s samen die de kleine smaakpapillen strelen en tegelijk gezond en evenwichtig zijn. En natuurlijk smaakt het eten nog beter als je in gezelschap bent in het speciale kinderrestaurant.

Pure joie de vivre

Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel ligt midden in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten. De mooiste wandelroutes en mountainbiketrails wachten hier op de fans van de bergen. Kinderen jagen in de wei op sprinkhanen, lopen op blote voeten, smullen in de berghut van zoete Kaiserschmarrn: dit is pure joie de vivre. In de mountainbikeschool van het hotel maken ook de kinderen al kennis met het plezier van het biken. Op zonnige zomermiddagen gaat het samen richting Cavallinohut. Daar wachten een heerlijke barbecue en vele leuke spelletjes. Samen met de gidsen van het hotel verkennen wandelaars en bergbeklimmers mysterieuze paden en indrukwekkende bergtoppen. In de winter zal Dolomiti Superski je bekoren met zijn twaalf skigebieden.

www.cavallino-bianco.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *