St. Anton am Arlberg – een van de beste skigebieden ter wereldIn het VALLUGA Hotel is het “klein, maar fijn”

St. Anton am Arlberg – een van de beste skigebieden ter wereld
In het VALLUGA Hotel is het “klein, maar fijn”

De skigebieden van St. Anton am Arlberg openen op 2 december 2022 het winterseizoen. Het hele openingsweekend staat in het teken van gratis ski- en snowboardtests. De adventsmagie rond het museum in St. Anton am Arlberg, dat ook nu weer uitnodigt tot het nuttigen van een “kiachli” of twee en een warm drankje, zorgt tijdens de advent voor een bijzondere sfeer. In het centrum van St. Anton ligt het VALLUGA Hotel een klein, fijn hotel om verliefd op te worden. De combinatie van Tiroolse charme en Skandinavisch design is uniek en zo heerlijk knus.

Het knusse Valluga Hotel in Sankt Anton am Arlberg!

St. Anton ligt aan de voet van het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Niet minder dan 305 spectaculaire kilometer piste beginnen op slechts een paar meter van het VALLUGA Hotel. De Arlberg is en blijft legendarisch: van St. Anton, St. Christoph, Stuben via Zürs en Lech tot Schröcken en Warth gaat het met de ski’s bergop en bergaf te midden van indrukwekkende bergtoppen. Wintersporters die liever zonder ski’s onderweg zijn, worden verwend met een adembenemend berglandschap buiten de pistes. In St. Anton ligt ook een net van 40 kilometer langlaufloipen, dat door de deelstaat Tirol onderscheiden is met het kwaliteitslabel voor langlaufen. Voor actieve vakantiegangers zijn er talrijke geruimde winterwandelpaden voor wandelingen in de frisse, gezonde berglucht. Sneeuwschoenwandelingen brengen je naar het ongerepte alpiene winterparadijs van de Arlberg. Kilometerslange natuurlijke rodelbanen, romantische ritten met de paardenkoets, schaatsbanen en nog veel meer bieden ook niet-skiërs veelzijdige mogelijkheden tijdens hun wintervakantie. Bergbeklimmers ontmoeten elkaar op de enige winterklettersteig van Tirol. Hij ligt in het Rendlgebied, is 850 meter lang, beveiligd met stalen kabels en loopt door een bijzonder mooi landschap.

Ontdek het eindeloze skigebied van de Arlberg, het beste skigebied van Oostenrijk!

De 25 kamers van het VALLUGA Hotel, elk met een overtuigende mix van gezelligheid, stijl en comfort, zijn beschikbaar voor individualisten, rustzoekers en fijnproevers. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, Chromecast, Marshall Bluetooth-luidsprekers, wifi, gratis minibar, Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker en thee, kluis, telefoon, badjas, badslippers en vloerverwarming.

Praktische kamers, comfortabel en ruim!
Ontspannen, de lounge is stijlvol!

Mocht je van de goede fee de spa van je dromen wensen, dan zou die er wellicht zo uitzien als in hotel VALLUGA. Ook hier is het motto: klein, maar des te fijner. Een veelzijdig aanbod van massages en cosmeticabehandelingen verwent de gasten van top tot teen. Exclusieve sauna’s, een modern binnenzwembad, een ontspanningsruimte met waterbedden en een perfect uitgeruste fitnessruimte maken het wellnessaanbod compleet.

Wellness puur!

De uitnodigende en ruime lounge en cocktailbar zijn als een huiskamer voor gezellige, ontspannende momenten. De après-ski glühwein en diverse cocktails zijn heerlijk, begeleid door loungemuziek. Ook het gastronomische restaurant weet veeleisende gasten te bekoren.

Het is de rustige, gemoedelijke vakantiesfeer die hotel VALLUGA tot een bijzonder adres in de bergwereld van de Arlberg maakt.

www.vallugahotel.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *