Ik verdien het! Wellnessdagen die al mijn wensen vervullen.

Ik verdien het! Wellnessdagen die al mijn wensen vervullen.

Wellness speelt de hoofdrol in hotel Peternhof****s. De hele vakantiewereld is hier gericht op ontspanning en welzijn. De mogelijkheden zijn zeer verscheiden en de kwaliteit is van topniveau. Er zijn specialisten voor vele noden: van spa en beauty tot massages, van ayurveda en natuurgeneeskunde tot fitness en medische wellness. Het indrukwekkende aanbod omvat zelfs esthetische softchirurgie. 

Outdoorpool Hotel Peternhof.

Hotel Peternhof in het Tiroolse Kaiserwinkl is een wellnesshotel dat je gezien moet hebben. 3.500 m2 zijn uitsluitend gewijd aan wellness en regeneratie. Een nieuwigheid voor de komende winter is de nieuwe wellnessreceptie. Ze geeft jouw wellness-adempauze een nog exclusievere touch. Behandelingen, manicure en pedicure vinden plaats in een nieuwe ambiance. Ook de haarstudio is geïntegreerd in de nieuwe, mooie omgeving.

Loslaten en regenereren!

Lichaam, geest en ziel vinden hun in evenwicht in hotel Peternhof. Neem een duik in de waterwereld, trek baantjes in het sportzwembad, geniet van de binnen- en buitenzwembaden. Het Ottomaanse stoombad en het zoutbad, de douchecisterne, rasul en hamam zijn ondergebracht in het Moors-Ottomaanse Bano Real. In het Tiroolse sauna-almdorp geurt het naar echt hout, naar kruiden en dennennaalden. De event-saunazone biedt een extra portie entertainment tussen “heet & koud”. Een bezoek meer dan waard: de Finse Kuglsauna – de sauna met de volmaakte vorm, waarin je geniet van een panoramisch uitzicht van 360 graden. Een hoogtepunt van de exclusieve wellness- en beautyzone is het Fit-Well-chalet. Actieve gasten vinden hier twee verdiepingen met ultramoderne fitnessapparatuur. Yogaliefhebbers komen aan hun trekken in een yogaruimte met veel natuurlijk licht en een lounge. Een optimaal uitgeruste functionele ruimte voor het verbeteren van de coördinatieve vaardigheden maakt het fitnessaanbod volledig. Een deskundig fitnessteam begeleidt de sporters op een behulpzame en motiverende manier. Het professionele beauty- en gezondheidsteam ten slotte verwent je van top tot teen.

Hotel Peternhof biedt je de keuze uit vele kamercategorieën: van knusse een- en tweepersoonskamers tot de 120 m2 grote Alpen Lodge met panoramisch dakterras van 40 m2, en gezinskamers en -suites. Genieters verheugen zich over een uitstekende keuken en de talrijke sport- en vrijetijdsmogelijkheden.

De regio Kaiserwinkl op de grens met Beieren is een van de schilderachtigste en meest sneeuwrijke gebieden van Tirol. Wintersporters, genieters en gezinnen die de winter wat verder weg van de drukte willen beleven, komen hiernaartoe om te skiën en te langlaufen, winter- en sneeuwschoenwandelingen te maken, om paard te rijden en te rodelen, om aan snowtubing en biatlon te doen.

Romantische suites om iets te vieren!

Peternhof relaxdagen

Services: 5 overnachtingen inclusief halfpension, 1 wellnesspakket te kiezen uit de volgende 3: antistresspakket, regeneratiepakket of wellbeingpakket – prijs p.p.: vanaf € 767.

Kennismakingsaanbieding

Services: 4 overnachtingen inclusief halfpension, bij aankomst piccolo aan de kamer, Alpienne – Tiroolse time-out (ca. 50 min) – prijs p.p.: vanaf € 552.

Wellness-hit

Services: 4 overnachtingen met halfpension, basisch zoutbad (20 min), aromaoliemassage (25 min) – prijs p.p.: vanaf € 552.

Terug naar het leven

Services: 5 overnachtingen met halfpension, vitaliteits- en gezondheidscheck: analyse van de huidige toestand met behulp van ultramoderne technologie van de informatiegeneeskunde, regulerende impulsen en behandelingsadviezen, voetzoolreflexmassage (25 min), individueel preventief advies voor thuis (voeding, fytotherapie, homeopathie) – prijs p.p.: vanaf € 738.

Voor meer informatie en boekingen www.peternhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *