Langlaufplezier: nieuwe 2-landenloipe met start aan hotel Peternhof

Langlaufplezier: nieuwe 2-landenloipe met start aan hotel Peternhof

Hotel Peternhof****s heeft uitstekend nieuws voor langlaufers. Het sport- en wellnesshotel vergroot (in samenwerking met de bureaus voor toerisme) het langlaufgebied Reit im Winkl – Kaiserwinkl. Wat vroeger de Peternhof-oefenloipe was, wordt nu een uitgestrekte, grensoverschrijdende 2-landenlus. Met de loipe is een even grenzeloze winterwandelweg verbonden.

Hotel Peternhof midden in het sneeuwparadijs.

Langlaufski-in-langlaufski-out!

Langlaufers zullen het geweldig vinden: de langlaufski’s aanbinden vlak voor de deur van hotel Peternhof en vertrekken maar! Voor je ogen ligt het prachtige bergpanorama van het Kaisergebergte en de Chiemgauer Alpen. Zowel beginners als doorgewinterde langlaufers komen volop aan hun trekken op de nieuwe, vijf kilometer lange langlaufloipe rond hotel Peternhof. Bovendien hebben de gasten van hotel Peternhof een van de grootste langlaufcentra van de Alpen aan hun voeten liggen. Het loipennetwerk dat de dorpen in de regio Kaiserwinkl verbindt, beslaat alleen al 140 kilometer. Met de loipen van de regio Reit im Winkl erbij is dat meer dan 420 kilometer.

(Foto: Kaiserwinkl

De regio Kaiserwinkl ligt op de grens met Beieren en is een van de schilderachtigste en meest sneeuwrijke gebieden van Tirol.

Wintersporters, genieters en gezinnen die de winter wat verder weg van de drukte willen beleven, komen hiernaartoe om te langlaufen en te skiën, winter- en sneeuwschoenwandelingen te maken, om paard te rijden en te rodelen, om aan snowtubing of biatlon te doen. Vanuit hotel Peternhof bereik je makkelijk meerdere skigebieden in Tirol en Beieren. De eigen bus van het hotel brengt skiërs comfortabel naar de nabijgelegen skigebieden Kössen/Unterberg en Reit im Winkl (skibushalte). Een rodelhelling en een snowtubingbaan starten direct aan het hotel. Wie graag met een gids op pad gaat, kan meerdere malen per week deelnemen aan begeleide sneeuwschoen- en winterwandelingen. Het wellnessresort Peternhof ligt op een helling bij Kössen en verwent zijn gasten op het allerhoogste niveau. Wie hier een vakantie doorbrengt, kan rekenen op een exclusief onderkomen, culinair genot en een opmerkelijk veelzijdig wellnessaanbod “de luxe”. De hele vakantiewereld is hier gericht op ontspanning en welzijn. Er zijn specialisten voor vele noden: van spa en beauty tot massages, van ayurveda en natuurgeneeskunde tot fitness en medische wellness.

(Foto: Kaiserwinkl

Langlauf & Beauty

Services: 7 overnachtingen inclusief halfpension, huur van langlaufuitrusting, twee uur durende introductiecursus voor beginners of opfriscursus voor gevorderden (klassiek), weldadig ontspanningsbad (20 minuten), ontspannende beenmassage (25 minuten) – prijs p.p.: vanaf € 960.

Voor meer informatie en boekingen: www.peternhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *