Tophotel in Wagrain: op en top knus

Tophotel in Wagrain: op en top knus

Ga voor gezelligheid – THE MATTHEW – Copper Lodge brengt het hygge-gevoel
 naar de bergen. Dit buitengewone toevluchtsoord in Wagrain nestelt zich in een winterwonderland. Een plek waar het goed vertoeven is, met alles wat je gelukkig maakt. Gehuld in een warme wollen deken op het terras kijken naar de sneeuwvlokken, warme chocolademelk drinken in de winterzon en ontspannen bij een knapperend haardvuur met uitzicht op besneeuwde bergen. Vrienden en familie maken natuurlijk ook deel uit van de hygge-winter. Goed dat iedereen hier samen

The Matthew by night!

Het buitengewone aparthotel in Wagrain in het Salzburger Land is een echt thuis met ruime verblijfsmogelijkheden die stijlvol en gezellig zijn ingericht. De architectuur en het ontwerp worden gekenmerkt door harmonie en geborgenheid. Diverse kamers, studio’s en suites bieden tal van combinatiemogelijkheden, zodat iedereen zich thuis kan voelen – koppels, kleine en grote gezinnen, groepen en soloreizigers. In de individuele woonwerelden kunnen tot twaalf personen heerlijk genieten van hun vakantie. De studio’s en suites zijn ook uitgerust met een topkeuken.

Je kunt in THE MATTHEW  ook genieten van wellness en lekker eten.

De gasten van THE MATTHEW kunnen hun ogen niet van de bergen afhouden. Het uitzicht vanuit de sauna: sneeuw en natuur. Het verwarmde binnen- en buitenzwembad biedt ook uitzicht op de bergtoppen. In je eentje genieten in de ontspanningsruimte, van warme opgietingen en van dagdromen, maakt de winter aangenamer. Maar niets is beter dan op een lange winteravond samenzijn met je geliefden. DE MATTHEW serveert er een heerlijke raclette of fondue bij. Eten, kletsen, de tijd vergeten. De gasten van THE MATTHEW nemen de tijd om hun vakantie in alle vrijheid te beleven.

Knusse zithoeken in het restaurant.

Voor een ontspannende break of aan het einde van een actieve dag strijken de gasten – en ook de inwoners van Wagrain – het liefst neer in de MATTHEW BAR. Hier worden verrassende cocktails gemixt en met zorg geselecteerde wijnen geschonken, hier ontmoet je opgewekte mensen. In de gezellige hotellounge rusten de levensgenieters uit, drinken ze een kop koffie of thee of een ander drankje en kletsen ze er op los, want in het Salzburger Land heeft men altijd iets te vertellen. Dat is het huiskamergevoel bij uitstek: zich lekker in de kussens nestelen, ontspannen de ogen sluiten op de bank, filosoferen bij een glas wijn of samen quality time doorbrengen. ‘Geniet van heerlijke momenten’ is het motto van THE MATTHEW.

Snowspace Salzburg biedt topcondities, moderne liften en oneindige pistes.

THE MATTHEW – Copper Lodge ligt tussen de winterse bergen in de regio rond Salzburg: bochten maken in kniediepe poedersneeuw, carven op de 210 pistekilometers van de Snow Space Salzburg, de warme zonnestralen voelen op je gezicht wanneer je stopt voor een hapje op het terras van een hut, plezier maken op de loipes en wandelen over verlaten winterwandelpaden. De cijfers die horen bij dit onvergelijkbare gevoel: 70 skiliften en meer dan 85 skihutten in de Snow Space Salzburg, 70 meter naar de halte van de gratis skibus, 400 meter naar het dalstation van de Flying Mozart-gondel. Je skiuitrusting wordt in THE MATTHEW opgeborgen in afsluitbare kastjes met schoenverwarming.

Ingericht met gevoel voor stijl en veel liefde is THE MATTHEW – Copper Lodge een plek met onbeperkte ruimte om te ontspannen en niets te doen, maar ook om actief bezig te zijn in het Salzburger Land. 

Voor meer informatie en boekingen: www.hotel-wagrain.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *