Verleng de zomer in een exclusief boetiekhotel in Palma de Mallorca

Verleng de zomer in een exclusief boetiekhotel in Palma de Mallorca

De zomer verlengen – daar draait het om in hotel Portixol. Dit kleine en exclusieve hotel bevindt zich op een wondermooie locatie in de haven van Portixol, op slechts een korte wandeling van Palma en zijn majestueuze kathedraal. In kamers met Scandinavisch design en uitzicht op zee, in een van de beste restaurants van de eilanden, bij het zwembad onder de zon en in een heerlijke spa ervaren levensgenieters alle facetten van de mediterrane herfst. Wie graag buiten is, heeft keuze te over: golfen, fietsen en wandelen, de sport- en tennisclub van Palma of een exclusieve cruise met de Falcao Uno – het jacht van de gastheren in Portixol.

Een goed gevoel: ecologisch logeren

Wie kiest voor een verblijf in hotel Portixol kan erop vertrouwen dat de gastheren alleen duurzame keuzes maken. Het hele hotel is uitgerust met moderne technologieën die helpen om hulpbronnen te besparen. Zonne-energie en hoogwaardige technologie voor temperatuurregeling en vermindering van het waterverbruik zijn alomtegenwoordig. Van milieuvriendelijke zoutwaterzwembaden tot consequente recycling en het vermijden van plastic, in hotel Portixol worden tal van maatregelen genomen. De keuken werkt voornamelijk met regionale producten. De gasten kunnen op pad gaan met de e-bikes van het hotel. Ook de Palma Sport & Tennis Club loopt voorop met energiebesparende technologieën zoals een geothermische installatie.

Een ware traktatie – dineren aan zee

Het restaurant Portixol heeft ook buiten de grenzen van Mallorca een uitstekende reputatie. Op het terras met uitzicht op zee genieten de gasten van heerlijke lokale en internationale gerechten en exquise wijnen – of het nu gaat om een ontspannen ontbijt, een zakenlunch, een familiediner of een romantisch etentje voor twee.

Schip ‘Ahoy’!

Een tochtje op zee met een privéjacht, een exclusieve party aan boord, een diner op de blauwe zee: de Falcao Uno maakt het allemaal mogelijk. Het historische luxejacht ligt voor anker in de haven van Palma de Mallorca en is beschikbaar voor allerlei soorten feesten, voor een dagtocht of gewoon voor een paar ontspannende uurtjes voor zes tot 47 personen. De hutten en dekken uit vervlogen tijden zijn met veel liefde gerestaureerd. De sfeer is betoverend.

Op de fiets naar het strand of naar de tennisbaan.

Lifestyle – In de Palma Sport & Tennis Club

De Palma Sport & Tennis Club in het hart van de levendige wijk Santa Catalina in Palma is een stedelijke oase voor sport, wellness en een heerlijke time-out. Waar vroeger de adel elkaar ontmoette voor een partijtje tennis, bevindt zich nu een exclusieve club voor een internationaal publiek dat zich wil onderdompelen in een geweldige ambiance, en wil genieten van sport en wellness. De focus ligt nog altijd op tennis. Bij toernooien biedt het centercourt plaats aan 1.200 toeschouwers. Bovendien kunnen tennissers spelen op vier gravelbanen van topkwaliteit. Je vindt er ook een ultramodern fitnesscentrum, een sauna en spa, een zwembad van 25 meter en een outdoorzone om te chillen.

Sportief – golfen, wandelen, fietsen, zwemmen
 
Mallorca biedt een ruime keuze aan golfbanen. De receptie van hotel Portixol helpt je graag met het reserveren van tee-times en het plannen van je golfvakantie. Terwijl elders de herfst begint, zijn rond hotel Portixol wandelaars en fietsers actief. Klimtochten, stranden, wijngaarden, bergstromen – dat alles en nog veel meer is te ontdekken. Altijd tegen de achtergrond van de blauwe zee. In het hotel zijn verschillende fietsen te huur. Er worden begeleide fietstochten naar de interessantste plaatsen op het eiland georganiseerd. 

Een van de troeven van hotel Portixol is het smaakvolle interieur van de 25 kamers. Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel. Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel. In de liefdevol ingerichte hotelshop vinden de gasten mooie spullen uit de regio en mode volgens het seizoen. Sport en ontspanning in de zeebries, strandleven, kunst, gastronomie en cultuur verzachten de herfstmaanden.
Relaxte kamers.. voor meer informatie: kijk op www.portixol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *