Herfst aan zee-modus, de zomer is nog niet voorbij op Mallorca!

Herfst aan zee-modus, de zomer is nog niet voorbij op Mallorca!

In Sóller op Mallorca is hotel Espléndido een idyllische plek voor wie langer van de zomer wil genieten. Met uitzicht op het prachtige Puerto de Sóller, omgeven door het majestueuze Tramuntana-gebergte, in een van de mooiste dorpen van het eiland: hier kom je alleen maar om te genieten. In Sóller op Mallorca is hotel Espléndido een idyllische plek voor wie langer van de zomer wil genieten. Met uitzicht op het prachtige Puerto de Sóller, omgeven door het majestueuze Tramuntana-gebergte, in een van de mooiste dorpen van het eiland: hier kom je alleen maar om te ontspannen.

Wie kiest voor een verblijf in hotel Espléndido kan erop vertrouwen dat de gastheren alleen duurzame keuzes maken. Het hele hotel is uitgerust met moderne technologieën die helpen om hulpbronnen te besparen. Zonne-energie en hoogwaardige technologie voor temperatuurregeling en vermindering van het waterverbruik zijn alomtegenwoordig. Van milieuvriendelijke zoutwaterzwembaden tot consequente recycling en het vermijden van plastic, in hotel Espléndido worden tal van maatregelen genomen. De keuken werkt voornamelijk met regionale producten.

De beschutte baai is geliefd bij zeezeilers!

Een vintage strandhotel om verliefd op te worden

Een vintage stijl en Scandinavische accenten creëren de sfeer. Het uitzicht, de kleuren, de ambiance en het rustgevende geluid van de golven voeren je mee naar een wereld van welzijn – ver weg van de mistige en regenachtige herfst. Waarheen je ook kijkt in hotel Espléndido: liefdevol gearrangeerde details, beschutte plekjes om te dagdromen en een romantische oase nodigen je uit om tot rust te komen. Een glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat in de baai van Sóller, dat blijft nog lang in je geheugen gegrift. De grote trots van het hotel is de stijlvolle wellness- en fitnesszone met sauna’s, binnenzwembad, waterbedden, thermale douches, beautybehandelingen en een uitstekend uitgeruste fitnessruimte. De charmante en professionele spatherapeuten staan zeven dagen per week tot je dienst. Dankzij het milde herfstklimaat kun je in de openlucht en met uitzicht over de zee genieten van weldadige massages, manicure en pedicure. Fijnproevers gaan naar de Bistro & Bar om te smullen van de unieke creaties van de chef. Tapas, vegetarische gerechten, vis en vlees van de hoogste kwaliteit, zoete verleidingen, heerlijke wijnen en verfijnde cocktails. In de liefdevol ingerichte hotelshop vinden de gasten mooie spullen uit de regio en mode volgens het seizoen.

Sóller is een autovrij, rustig Mallorcaans stadje op een halfuur van de luchthaven en Palma. Alleen een nostalgisch treintje rijdt door dit idyllische oord. De streek is gemaakt om te wandelen en te fietsen, om aan canyoning te doen en te duiken, of voor een pittige rit met een Vespa – het bruisende buitenleven is hier altijd in het seizoen.

www.esplendidohotel.com

Genieten in de droombaai van Soller!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *