Castello Königsleiten: een droom van een winter op 150 kilometer pistes

Castello Königsleiten: een droom van een winter op 150 kilometer pistes

Van de bio-ontbijtkoffie naar de skipiste zijn het maar een paar minuten – en even snel ga je van de skipiste naar de bio-middagsnack of de wellnesszone van het bio-feelgoodhotel Castello Königsleiten. Daartussen liggen 150 kilometer droompistes van het grootste skigebied in het Zillertal.

Trek de deur van het bio-feelgoodhotel Castello Königsleiten**** achter je dicht en voor je voeten liggen 150 kilometer pistes van de Salzburgse Pinzgau tot het Tiroolse Zillertal. Dankzij de hoge ligging op 1600 meter openen de liftpoortjes al op 3 december 2022 en blijft de sneeuw liggen tot Pasen. Op 150 meter van het bio-feelgoodhotel Castello Königsleiten**** zoeven de gondels van de Dorfbahn richting Königsleitenspitze. De actieradius reikt van zwarte challenges hierboven tot de hoogalpiene carvingpistes op de Übergangsjoch, en van de 10 kilometer dalafdaling naar Zell am Ziller tot de diepsneeuwhellingen in Königsleiten. Voor een “naadloze” ArenaTour tussen de beide eindpunten van het grootste skigebied in het Zillertal hebben ook flitsende skiërs minstens vijf uur nodig. Het reusachtige aanbod pistes, ontsloten door 52 kabelbanen en liften, werd op skiresort.nl bekroond met vijf sterren en 19 onderscheidingen.

Prachtig gelegen in winters decor!

Al die beweging vergt veel van je spieren en maakt je hongerig. In Königsleiten is het een goed idee om al vanaf 14 uur een tussenstop te maken, wanneer in Castello de tafel wordt gedekt voor een middagsnack van biologische kwaliteit met soep, salade, warme hapjes en gebak. Heilzaam voor het lichaam en de ziel is ook de wellnesszone van biohotel Castello. Tussen infraroodcabine, aroma- en zoutwaterstoombad, biokruiden- en Finse sauna sleutelen de gasten genietend aan hun persoonlijke feelgoodtemperatuur tussen 30 en 90 graden.

Van de piste naar de sauna

De gezonde warmte legt zich als een balsem op de huid, de luchtwegen en het immuunsysteem en maakt stramme spieren en verkrampingen weer streelzacht. Vanaf 20 uur zijn er ook exclusieve privé-uren voor de sauna. Bijzonder heilzaam voor spieren en weefsels zijn ook de massages van het hele lichaam met hot stones, sint-janskruid en arnicaolie en de peelings met zeezout of bergkruiden in biohotel Castello Königsleiten.

Biohotel Castello Königsleiten is het enige bio-gecertificeerde hotel in de Zillertal Arena en is lid van Bio Austria en het Salzburger Bioparadies. Chef-kok Andreas is bovendien een kenner van de vijf-elementen-, TCM- en ayurvedische keukens. Als je het vooraf meldt, maakt hij ook gluten- en histaminevrije gerechten klaar in het kader van het ¾-verwenpension. Tot zijn culinaire topprestaties hoort het viergangendiner ’s avonds met seizoensgebonden biologische levensmiddelen uit de streek. Het applaus voor het aanbod in biohotel Castello Königsleiten laat niet lang op zich wachten: 100 procent aanbevelingen op holidaycheck.nl, 5 punten op 5 op tripadvisor.nl en 8,8 punten en de vermelding “heerlijk” op booking.com spreken voor zichzelf.

Ski-opening 2022 (09-23.12.22)
2, 3 of 6 dagen ¾-pension inclusief bio-ontbijtbuffet, middagsnack en keuzemenu ’s avonds, 1-, 2- of 6-daagse skipas voor het hele Zillertal, sleeverhuur – prijs p.p.: 2 dagen vanaf 335 euro, 3 dagen vanaf 489 euro, 6 dagen vanaf 1099 euro.

Witte Weken (07-28.01.23)
7 dagen ¾-pension in het hotel inclusief bio-ontbijtbuffet, middagsnack en keuzemenu ’s avonds, 6-daagse skipas voor het hele Zillertal, sleeverhuur – prijs p.p.: 7 dagen vanaf 1099 euro (vroegboekersprijs)

Alle voordelen voor wie rechtstreeks boekt en nieuwe annuleringsvoorwaarden op:

www.castello-koenigsleiten.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *