Eindelijk diep ademhalen, Ebner’s Waldhof am Fuschlsee komt in winterstemming

Eindelijk diep ademhalen, Ebner’s Waldhof am Fuschlsee komt in winterstemming

Klinkt het niet verleidelijk om ontspannende winterdagen door te brengen aan een van de mooiste meren van Salzkammergut, midden in de natuur en de rust? Hotel Ebner´s Waldhof am See****s ligt pal aan de oever van de Fuschlsee en trakteert je op een veelzijdige winterwereld. Wees actief op jouw favoriete manier, maak plezier met vrienden en familie en geniet van wellness en ontspanning te midden van een schilderachtig landschap van bergen en meren. Voor genieters is het altijd hoogseizoen bij familie Ebner.

Ebner’s Waldhof in winterpracht direct aan de Fuschlsee.

“Eindelijk thuis” is meer dan een slogan. Het is de levensstijl die hotel Waldhof ademt. In een sfeer van geborgenheid, hartelijkheid en onbezorgdheid geniet je hier op jouw favoriete manier van de winter. Sportief langlaufen, ontspannen winterwandelen of gezellig samenzijn in de hut op de Waldhof Alm? Die zorgeloze uren zijn precies wat je nodig hebt. Als lid van “Cross Country Ski Holidays“ heeft Ebner´s Waldhof am See ervaren gidsen en professionele uitrusting voor langlaufers ter beschikking. Maar maak je geen zorgen: een topsporter hoef je niet te zijn. Wil je gewoon eens uitproberen of glijden op de loipen jouw ding is? Ook dan bij je bij ons aan het goede adres.

Liefhebbers van de winter trekken hun rondjes voor de deuren van hotel Waldhof in Fuschl.

Of ze leggen het korte eindje af naar de Wolfgangsee. Hoog boven het meer ligt de Postalm, waar je de mooiste hoogteloipen van het Salzkammergut vindt. Faistenau, op slechts enkele minuten van Fuschl, geldt als langlaufdorp bij uitstek. De Waldhofshuttle brengt de langlaufers naar het glinsterende plateau waar je de zon tegemoet langlauft.

Bij Ebner’s Waldhof am See kun je actief zijn zoals jij dat zelf wilt. Neem deel aan de activiteiten die de gidsen organiseren. Maak winterwandelingen met hen naar de idyllische landschappen rond de Fuschlsee. De krakende sneeuw onder je schoenen en de winterzon in je gezicht geven je lichaam en ziel nieuwe energie. Sneeuwschoenwandelaars verkennen ongerepte paden. Op sneeuwschoenen wandel je door de diepe sneeuw en kom je in nauw contact met de natuur. Het programma van de Waldhofgidsen biedt tal van mogelijkheden om actieve winterdagen door te brengen.

Wandel het korte stukje van Ebner’s Waldhof naar de Waldhof Alm. Heerlijk, Irmi heeft hier boven altijd lekkere versnaperingen klaar! Vóór de hut wordt er gerodeld en in de sneeuw gestoeid en het is de place to be voor ijsstokschieten en snow tubing. Kijk hoeveel pret de jonge skiërtjes maken. Met de transportband raken ze makkelijk tot boven op de skiheuvel. Heb je honger gekregen van al die frisse lucht? Dan is het tijd voor iets hartigs. Je smult hier van Kasnocken, Brettljause en smeuïge Kaiserschmarrn met pruimencompote.

De Waldhof Spa

In Ebner’s Waldhof am See beleef je vele feelgoodmomenten. De Waldhof Spa opent een weldadige wereld van relaxatie, diepe ontspanning en beauty. Haal eindelijk diep adem, zink weg in het warme water van een kruidenbad, geniet van aromatische saunaopgietingen, individuele massages, superieure behandelingen en vooral: een ongekende rust. De familie Ebner hecht al sinds lang veel belang aan een verantwoord en spaarzaam gebruik van hulpbronnen. Als gast kun je dan ook met een gerust hart genieten van het verwarmde buitenzwembad.

In Ebner’s Waldhof mag het echt me‑time zijn.
Wanneer ’s avonds in de Gütl Stub’n het 5-gangenmenu met eersteklas ingrediënten wordt opgediend, is jouw vakantiegeluk compleet. Misschien sneeuwt het buiten terwijl je dineert bij kaarslicht in het gezellige restaurant. Aan het einde van een winterdag aan de Fuschlsee wacht in de nieuwe SeeBar nog een afzakkertje, een goed gesprek aan de bar, een paar bladzijden lezen in je lievelingsboek of gewoon een goed glas wijn als afsluiter van de dag.
 
Voor meer informatie en boekingen: www.ebners-waldhof.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *