Eindelijk advent, Ebner´s Waldhof am See opent de “deurtjes” naar wellness en genieten!

Eindelijk advent, Ebner´s Waldhof am See opent de “deurtjes” naar wellness en genieten!

Wanneer de adventstijd aanbreekt aan de Fuschlsee in het Salzburger Land, hult Ebner’s Waldhof am See****s zich in een magische sfeer. De familie Ebner en hun team nodigen je uit om heerlijk ontspannen dagen door te brengen die doordrenkt zijn van gezelligheid. Over het winterse meer daalt nu een idyllische rust neer. Wellness en culinair genot verzoeten deze bijzondere tijd. De mooiste adventsmarkten van het land – de kerstmarkten van Salzburg en de alom bekende “Wolfgangsee Advent” – zijn niet ver weg. Vanillekipferl en kaneelsterren knabbelen op de kerstmarkten, een wandeling maken door het besneeuwde winterlandschap of heerlijk relaxen: in hotel Waldhof kun je alles loslaten, helemaal ontspannen en je goed voelen. Doe maar waar je maar zin in hebt!

In Ebner´s Waldhof am See staat alles in het teken van verwennerij. Als buiten de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, geurt het in het saunalandschap naar kruiden. Wellnessbaden, beautybehandelingen en massages dompelen je onder in momenten van rust. Geniet van wellness en sauna en neem een duik in de binnen- en buitenzwembaden. De familie Ebner hecht al sinds lang veel belang aan een verantwoord en spaarzaam gebruik van hulpbronnen. Als gast kun je dan ook met een gerust hart genieten van het verwarmde buitenzwembad.  Laat alles even los in een van de gezellige rustruimten: de gedachte aan kerststress komt niet eens in je op. Een bezoek aan het kruidenatelier van de Waldhof Spa is een must. Hier ontstaan geurige zepen, weldadige bloemenwaters, oliën en tincturen van de hoogste kwaliteit. De kruidentuin van het hotel wordt met veel liefde en toewijding verzorgd door de kruidenexperts, die van de schatten van de natuur waardevolle verzorgingsproducten maken. Een goede gelegenheid om jezelf te trakteren op iets fijns of je geliefden een bijzonder cadeautje te geven.

Genieten in de Spa met binnen- en buiten verwarmde pools!

De ligging van Ebner´s Waldhof am See is magisch. De winterwandelpaden vertrekken aan de deur. Wil je van de rust van de natuur genieten op langlaufski’s? Laat je dan door de hotelshuttle naar het langlaufparadijs Faistenau brengen. Wintersporters vinden er ontelbare kilometers loipen voor elke smaak. De sneeuwschoenwandelaars beleven bijzondere natuurmomenten terwijl ze ongerepte landschappen verkennen. Of ga je voor rodelpret met het hele gezin? Het winterlandschap rondom Ebner´s Waldhof am See biedt tal van mogelijkheden voor beweging in de frisse winterlucht. Als het team van de SeeBar ‘s avonds lekkere cocktails mixt, de kerstpunch heerlijk geurt en je je blik laat dwalen over de lichtjes op het meer, dan laat de advent zich van een van zijn mooiste kanten zien.

Advent in Salzkammergut (18.11-21.12.22)

Services: Ontbijt op de dag van aankomst vanaf 8.00 uur, 3 overnachtingen incl. Waldhof-fijnproeversarrangement (uitgebreid ontbijtbuffet tot 11.00 uur, lunch en middagsnack, 5-gangenavondmenu), gevarieerd activiteiten- en ontspanningsprogramma 7 dagen per week, Waldhof Fitness Gallery, 4000 m2 wellnesszone met binnen- & buitenzwembad en uitgebreid saunalandschap, spa-belevenis op de dag van vertrek tot 20.00 uur incl. lunchsnack en middagsnack, pendeldienst naar de adventsmarkt van St. Gilgen. Prijs p.p.: vanaf 483 Euro.

Voor meer informatie en boekingen kijk op www.ebners-waldhof.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *