Levensvreugde: klein luxehotel in de Zuid-Tiroolse wijngaarden.

Levensvreugde: klein luxehotel in de Zuid-Tiroolse wijngaarden.

Een waardevolle plaats, dat is hotel Golserhof****Superior in de ware zin van het woord. Te midden van de eindeloze, uitgestrekte wijngaarden boven Meran spreekt het kleine luxehotel tot de verbeelding met mooie uitzichten, hartelijkheid en een geweldige gastvrijheid. “Gewoon genieten” – dit doel streven de gastheren Hiltrud Gufler en Patrick Mair met veel toewijding na. Een buitengewone plek om te genieten van het ontwaken van de lente in een ongedwongen privésfeer.

Genieten van de avondzon!

Eropuit de bergen en de natuur in

Idyllische bergweiden, rustieke hutten, zogenaamde ‘krachtplaatsen’, wild stromend water, rustige meertjes: hotel Golserhof ligt midden in een weergaloos wandelgebied. De regio Meran en omgeving kent maar liefst 300 dagen zon per jaar. De 600 kilometer wandelpaden en de eindeloze natuur om te bewonderen en te beleven, laten de wandelaars en bergsporters niet meer los. Gastheer Patrick en de wandelgidsen zijn hartelijke, rasechte Zuid-Tiroolse bergkenners, die altijd de juiste wandelervaring voor je in petto hebben (vier begeleide wandelingen per week). Het voorjaarszonnetje wakkert de drang om te bewegen aan: de regio Meran en omgeving staat bekend om de uitstekend aangelegde fietspaden door een veelzijdig natuur- en cultuurlandschap, door bloeiende appelboomgaarden en groene bossen. Dankzij het milde klimaat zitten mountainbikers, wielrenners en e‑bikers bijna het hele jaar stevig in het zadel. Hotel Golserhof is medeoprichter van de golfclub Passeier-Meran. Wie zeven dagen of langer blijft, mag met 20 procent korting golfen op de golfbanen Passeier en Lana.

Wandeldoel de Spronser Seen bij Merano.
Eindeloze wandelingen door de wijnranken kenmerken de regio rond Merano.

Levenskracht van top tot teen

Het dakterras van hotel Golserhof****Superior met zijn tweepersoons-privéwhirlpools geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Een onbelemmerd, open uitzicht op de wijnbergen en boomgaarden, de bergen en Meran, strekt zich voor je ogen uit. Het panoramazwembad is aangenaam warm, maar ook op de zonneterrassen, op de lounge-eilanden en hemelbedden is het aangenaam vertoeven. Het binnenzwembad nodigt je uit om te ontspannen in een exclusieve ambiance. Het wellnessaanbod is volledig gewijd aan holistisch welzijn met helende bad- en schoonheidsrituelen. Een appel- of hooibehandeling of eeuwenoude tradities uit het Verre Oosten, genieten van de rust in de saunawereld: in hotel Golserhof gaat het erom dat gasten zich prettig voelen. “In vino sanitas” is de wellnesstip voor het voorjaar. Een exquise wijndroesem-scrub regenereert de huid. Na een heerlijk druivenbad onder het genot van een druivensapje en een aansluitende behandeling met kostbare druivenolie voelt de huid heerlijk zacht aan.

Ontspanning PUUR!
Puur relaxen met een fantastisch uitzicht.

Een rendez-vous met het genieten

In de keuken van hotel Golserhof****Superior komen Zuid-Tirol, Italië en de hele wereld samen. Er groeit veel goeds in de eigen tuin, waarvan het keukenteam met veel aandacht de fijnste creaties maakt: geïnspireerd door het eigen land, met een mediterraan tintje en in een nieuw jasje gestoken. De knapperige Zuid-Tiroolse appels komen rechtstreeks uit de biologische appelboomgaard van hotel Golserhof op tafel. De gastheren halen hun biologische groenten in boerderij Bachguterhof in Dorf Tirol. De wijnkelder bevat een voortreffelijke verzameling van de beste wijnen uit Zuid-Tirol en heel Italië. 

Ooit was dit een boerderij, maar tegenwoordig bevindt zich hier een exclusief toevluchtsoord vol wellness en puur genot, midden tussen de wijnbergen. In 2021 werden Hiltrud Gufler en Patrick Mair door Gault & Millau uitgeroepen tot hoteliers van het jaar. In 2022 ontving hotel Golserhof de HolidayCheck Special Award en daarmee mag het zich tot de beste tien hotels van Italië rekenen. In 2025 zal hotel Golserhof****Superior toetreden tot de alliantie voor klimaatneutraliteit: het zal zich actief inzetten voor een gezonde, duurzame wereld en een voorbeeld zijn van duurzaam Alpentoerisme.

Nieuw!

Vanaf 2023 zijn de comfortsuites met 45 m2 puur welzijn. Twee tot vier personen genieten van een ruime woonkamer met gezellige zitbank en een aparte slaapruimte. Grote balkons of ruime terrassen met heerlijke hemelbedden openen een prachtig panorama op het dal en de bergen.

Aanbieding

7 nachteen ‘wellness puur’ (09.03-12.11.2023)
Services: 7 nachten inclusief wellnesswaardebon voor behandelingen naar keuze ter waarde van 50 euro per persoon – prijs p.p: vanaf € 1287,60.

Voor meer informatie en boekingen www.golserhof.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *