St. Anton am Arlberg: lenteskiën in een van de beste skigebieden ter wereld vanuit het VALLUGA Hotel

St. Anton am Arlberg: lenteskiën in een van de beste skigebieden ter wereld vanuit het VALLUGA Hotel

Als de lentezon aan de hemel straalt en de besneeuwde bergen glinsteren, zijn de liefhebbers van skiën in de zon niet meer te houden. Genieten van bochten maken in de heerlijke firnsneeuw, frisse lucht en de uitgelaten stemming opsnuiven op de zonneterrassen van de skihutten, lenteachtige temperaturen. In het centrum van St. Anton ligt het VALLUGA Hotel: een klein, fijn hotel om de mooiste dagen van het skiseizoen te beleven. De combinatie van Tiroolse charme en Scandinavisch design is uniek en zo heerlijk knus.

The place to be in Sankt Anton! Het heerlijke Valluga Hotel.

St. Anton ligt aan de voet van het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. 305 spectaculaire kilometer piste beginnen op maar enkele meters van het
VALLUGA Hotel. Van St. Anton, St. Christoph, Stuben via Zürs en Lech tot Schröcken en Warth gaat het met de ski’s bergop en bergaf te midden van indrukwekkende bergtoppen. De 27 kamers van het VALLUGA Hotel, elk met een overtuigende mix van gezelligheid, stijl en comfort, zijn beschikbaar voor individualisten, rustzoekers en fijnproevers. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv, Chromecast, Marshall Bluetooth-luidsprekers, wifi, gratis minibar, Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker en thee, kluis, telefoon, badjas, badslippers en vloerverwarming. Mocht je van de goede fee de spa van je dromen wensen, dan zou die er wellicht zo uitzien als in hotel VALLUGA. Ook hier is het motto: klein, maar des te fijner. Een veelzijdig aanbod van massages en cosmeticabehandelingen verwent de gasten van top tot teen. Exclusieve sauna’s, een modern binnenzwembad, een ontspanningsruimte met waterbedden en een perfect uitgeruste fitnessruimte maken het wellnessaanbod compleet. De uitnodigende en ruime lounge en cocktailbar zijn als een huiskamer voor gezellige, ontspannende momenten. De après-ski glühwein en diverse cocktails zijn heerlijk, begeleid door loungemuziek. Ook het gastronomische restaurant weet veeleisende gasten te bekoren.

Genoeg sneeuw tot laat in het voorjaar in het top wintersportgebied van de Arlberg.

Tot 23 april 2023 is het “lenteskiën in St. Anton”. Zo lang houdt ook het VALLUGA Hotel zijn deuren open naar zijn individuele feelgoodwereld.

www.vallugahotel.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *