Pure joie de vivre in Zuid-Tirol, liefhebbers only!

Pure joie de vivre in Zuid-Tirol, liefhebbers only!

Wine, food, design – in hotel „Der Weinmesser“ laten levensgenieters zich verwennen met de mooie dingen van het leven. In Schenna, op een zonneplateau boven Meran, runt de familie Kohlgruber haar viersterren-superiorhotel. Fijnproevers vinden hier een liefdevol ontworpen juweeltje, gewijd aan culinair genieten. In- en outdoor word je verwend met een ruime wellness-oase en een exclusief aanbod voor lichaam en ziel. Schenna telt 300 zonnige dagen per jaar. “Der Weinmesser” is genesteld in een landschap vol mediterraan-alpiene levensgenoegens.

Ontspanning tussen bergweiden en palmbomen

De VineaSpa doet je vitaliteit ontwaken en laat je ontspannen. In de ruim bemeten rustoases van Der Weinmesser laat je je blik over de bergtoppen zweven en worden je gedachten vrij. Hier relax je in een sprookjesachtige sfeer. Trek ongestoord een paar baantjes in het binnenzwembad, doe zonnevitamines op in de frisse lucht in de mooie, grote tuin en neem een duik in het zoutwaterzwembad. Een veelzijdige saunawereld wacht op de wellnessgenieters. Het beautyteam heeft alle aandacht voor je persoonlijke wensen en behandelt je met veel gevoel. Een bijzonder highlight biedt Der Weinmesser met zijn vinotherapie. De actieve bestanddelen in de pitten, schillen, het sap en de pulp van druiven worden gebruikt om schoonheid, gezondheid en welzijn te bevorderen met baden, peelings, pakkingen en massages. Met een work-out in de panorama‑fitnessruimte rond je je relaxsessies in Der Weinmesser op sportieve wijze af.

Dine & Wine

Omdat vakantie en genieten ook veel te maken hebben met het heerlijke gevoel dat je volop kunt genieten van elke vrije minuut, biedt Der Weinmesser het genietconcept “MyWay” aan. Wie wil, laat zich verwennen door het ¾ verwenpension van het creatieve keukenteam. Hou je van een uitgebreide keuze? Dan ben je in het à-la-carterestaurant van Der Weinmesser aan het juiste adres. Hotelmanager Christian Kohlgruber is de chef-kok van Der Weinmesser. Met veel zorg selecteert hij de beste regionale producten en veredelt ze in zijn keuken samen met zijn team tot geraffineerde smaakcomposities. Doris en Christian Kohlgruber zijn gediplomeerde sommeliers en gepassioneerde genieters. In hun hotel ontvoeren ze de wijnliefhebbers naar de wereld van de wijnen en aroma’s. Hun wijnkelder herbergt een fantastisch assortiment wijnen. In het centrum van Schenna is Weinmesser´s Vinothek de place to be voor wijngenieters. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan wijnproeverijen, wijnseminars, wijngaardbezoeken, rondleidingen in wijnmakerijen en wijnreizen.

Designwoonwerelden

In de stijlvolle kamers en suites van Der Weinmesser geniet je van privésfeer. Het is heerlijk wegdromen in de smaakvolle ambiance, omgeven door natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleurconcepten. Logeer je graag in een bijzonder highlight? Boek dan “Juniorsuite Secret Garden”, “Juniorsuite Vista”, “Double Room Nature” of “Family Suite Deluxe”. Het zijn allemaal nieuwe designwoonwerelden.

Het zonnige Meraner Land

Een regio kan nauwelijks diverser zijn: cultuur en natuur, pittige berglucht en een mediterraan klimaat, bergtoppen op de achtergrond en palmbomen midden in de stad. Rond hotel “Der Weinmesser” ontvouwt zich een uitgestrekt wandelgebied voor ontspannen wandelaars, gezinnen en bergbeklimmers. Van de wijngaarden in het dal tot aan de kruisen op de toppen in het hooggebergte liggen 500 kilometer gemarkeerde wandelpaden voor natuurliefhebbers. Ook fietsers, nordic walkers, ruiters en golfers zijn hier in hun element. Vlakbij ligt de kuurstad Meran met haar urbane flair en veelzijdige cultuuraanbod. 

De familie Kohlgruber heet u welkom in ‘Der Weinmesser’.

Time for us (vanaf 25.03.23)

Services:5 nachten incl. ontbijt, middagsnack voor de kleine honger, bij aankomst 1 fles sekt op de kamer, Private Wine Night Sauna met Zuid-Tiroolse sekt en aardbeien, diner bij kaarslicht in de rodewijnkelder, laat uitchecken volgens beschikbaarheid, gratis upgrade volgens beschikbaarheid. Prijs p.p.: vanaf € 620.

Dine & Wine (vanaf 25.03.23)

Services: Proeverijmenu in de rodewijnkelder met passende wijnbegeleiding. Prijs p.p: 60 euro (toeslag op de prijs voor halfpension)

Honneymoonpakket (vanaf 25.03.23)

5 nachten incl. ¾ pension, overnachting in de romantische “Juniorsuite Secret Garden” (volgens beschikbaarheid), op de dag van aankomst een luxeontbijt in de openlucht, Private Wine Sauna Night, „Dine & Wine“ in de rodewijnkelder of in de wijngaard van het hotel, champagne-wijnbad voor twee, op de dag van vertrek liefdesontbijt in de eigen tuin en laat uitchecken tot 13 uur, verrassingscadeau. Prijs p.p.: vanaf € 2.628.

Kijk voor boekingen en meer informatie op www.weinmesser.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *