Val Gardena in de lentezon …nog volop sneeuw!

Val Gardena in de lentezon …nog volop sneeuw!

Het is de absolute verleiding voor skiërs die van de zon houden. Dolomiti Superski met zijn meer dan 1.200 kilometer pistes laat het skiplezier de vrije loop. Het vijfsterrenhotel Granbaita in Gröden/Val Gardena verwent je met een topaanbod.

Ontspannen na een dagje skiën in de Dolomiti Superski.

Het einde van de winter in de Dolomieten is gemaakt om je goed te voelen. Actief en fit in de bergen, gezellig met z’n tweeën op liefdesvakantie, genietend van al het lekkers in een fijnproevershotel – good vibes zijn het in ieder geval. De Savinela SPA van hotel Granbaita Dolomites is een verfijnde plek van rust en sereniteit. Finse sauna of aromastoombad, unieke sneeuwgrot of hooisauna. Een zacht gevoel van welzijn omhult je in de waterwereld die uitnodigt om te zwemmen, te relaxen in de whirlpool of gewichtloos te drijven in het zoutwaterbad. Veel hoogwaardige behandelingen ontstaan uit de Alpentraditie van het hotel. Er wordt gebruikgemaakt van bloemen en kruiden uit de bergen. Het spa-team beheerst oosterse en ayurvedische rituelen, goede massages en nog veel meer om tot rust te komen. Met zijn “couples retreat” doet hotel Granbaita verliefde harten sneller slaan.

Laat je heerlijk masseren.

Het culinaire schouwspel heet terecht halfpension “à-la-carte”. Elke avond verwent de keuken je met een uitgebreid buffet van antipasti, waar je ongetwijfeld vindt wat jou smaakt. De fijnproever proeft en combineert naar believen en zonder meerprijs gerechten van het vijfgangenmenu, het vitaalmenu en het uitgebreide à-la-carte-menu. In het hotelrestaurant en in het fine-dining-restaurant “Granbaita Gourmet“ ontvouwen topchefs de heerlijkste smaken. Wijnliefhebbers kunnen zich verdiepen in een wijnkaart met meer dan 400 etiketten.

Voor de deur: het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten. Dolomiti Superski is een van de grootste skigebieden ter wereld. De gratis skishuttle brengt de skifanaten binnen vijf minuten naar de skiliften van Dantercepies en Ciampinoi. ’s Nachts worden je ski’s verzorgd voor perfect plezier op de piste. Skipassen zijn verkrijgbaar aan de receptie van het hotel. De hotelgasten kunnen deelnemen aan begeleide skitochten waarbij ze de “chocoladekant” van de Dolomieten leren kennen. Ook voor de langlaufers, sneeuwschoen- en winterwandelaars geldt maar één motto: “enjoy!”

Beeld: Dolomit Superski

www.hotelgranbaita.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *