Anjo kookt met passie …

Anjo kookt met passie …

… en staat vanaf nu in Bergblick Hotel & Spa aan het fornuis. Anjo Pegel werd aangetrokken door dit alpiene toevluchtsoord in het Tannheimer Tal. Met 1 vork krijgt het restaurant van Bergblick Hotel & Spa een hoge onderscheiding van Falstaff, terwijl Gault Millau het ook voor 2023 tot de beste restaurants van het land rekent.

Anjo Pegel, passie voor koken en de liefde voor de bergen komen samen in Hotel Bergblick.

Anjo Pegel heeft grootse plannen: voor hotel Bergblick ontwikkelt hij een “cuisine alpienne” met verwijzing naar de streekgebondenheid van het Tannheimer Tal. Deze vallei biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan waardevolle, verantwoord geproduceerde voedingsmiddelen en dat speelt in de kaart van de creatieve kok. Voor hem bestaat er niets mooiers dan regionale en seizoensgebonden producten in de spotlights van culinair genieten te zetten. Anjo verenigt hoogste kwaliteitsnormen met moderne kooktechnieken, groot vakmanschap en innovatieve ideeën. Als gast van hotel Bergblick “proef” je het Tannheimer Tal: het zijn zintuiglijke indrukken die je vakantie in de bergen nog verrijken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat word je verwend met inspiratievolle culinaire creaties. Daarnaast biedt het hotel met het fijnproeversrestaurant Grunstube een exclusieve ontmoetingsplaats voor wie à la carte wil genieten.

Hotel Bergblick is een refugium voor rustzoekers, fijnproevers en natuurgenieters. Dankzij de Bergblick SPA met zijn grote panoramische binnen- en buitenzwembad voel je je van top tot teen goed in je vel. De professionele behandelingen in de beauty- en massageafdeling met natuurproducten van Dr. Joseph uit Zuid-Tirol maken het aanbod compleet. Buiten glinstert de sneeuw. Kilometerslange loipes, geprepareerde winterwandelpaden, skipistes en rodelbanen, natuurlijkeijsvlaktes om te schaatsen, ongerepte landschappen voor sneeuwschoenwandelingen: dat alles ligt voor de deur van Bergblick Hotel & Spa in het mooie Tiroolse hoogtedal.

Het gourmet restaurant met prachtig uitzicht.

www.hotelbergblick.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *