Jochtal: op bezoek bij een panoramaspecialist!

Jochtal: op bezoek bij een panoramaspecialist!

Wat is eigenlijk een panoramaspecialist? Dat is een hotel met een grenzeloos vergezicht – overal. In hotel Tratterhof voel je je heel dicht bij de hemel en ben je omringd door luxe. Het concept van Terrace Luxury Living garandeert weidsheid, ruimte, buitengewone panorama’s en extra zon, en doet het Tratterhof Mountain Sky Hotel grenzen verleggen. Het behoort tot de Belvita Leading Wellnesshotels en pakt uit met een van de hoogstgelegen wellnesslandschappen van Italië: de Premium Sky Spa.

Het schitterend gelegen Tratterhof in Zuid-Tirol.

Hoe hoger, hoe mooier!

Wil je ten volle genieten van het einde van de winter op 1.500 meter hoogte, dan is het Tratterhof Mountain Sky Hotel de ideale plek. Hierboven begrijp je meteen wat ze bedoelen met een grandioos panorama. Voor het oog van de toeschouwer ontvouwt zich in dit luxe berghotel een ongelooflijk vergezicht over het dal, de domstad Brixen en de wereld van de Dolomieten. Het gebouw vlijt zich met zijn terrassen harmonieus neer tegen de hellingen van de bergen van Pfunders en gaat op in de omringende natuur. Royale terrassen en privébalkons brengen genieters nog dichter bij de Dolomieten en zorgen voor complete privacy.

Met dit uitzicht op de schoonheid van de natuur groeit het verlangen om te proeven van de lenteachtige dagen op het einde van de winter in de bergen. Het skigebied Gitschberg Jochtal is een van de populairste adressen voor wintersporters in Zuid-Tirol. De skishuttle van hotel Tratterhof brengt de skiërs er in slechts drie minuten naartoe: gratis en zonder onderbreking. 60 kilometer pistes in een prachtig bergdecor betekent genieten voor iedereen die van firn, sneeuw en zon houdt. Ben je geen skiër? Het verstilde winterlandschap rond hotel Tratterhof is ideaal om te wandelen. Het Altfasstal achter het hotel en de Rodenecker en Lüsner Alm zijn ook ’s winters heerlijke wandelgebieden voor het hele gezin. De gidsen van het Tratterhof Mountain Sky Hotel bereiden elke week een gevarieerd activiteitenprogramma voor dat de mooiste aspecten van een ontspannende time-out combineert. Sneeuwschoen- en winterwandelingen, ochtendskiën, alpacawandelingen en nog veel meer highlights: aan jou de keuze.

De Sky Wellness Premium Spa in hotel Tratterhof maakt waar wat zijn naam belooft.

4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. De Monte Silva Mountain Spa heeft een panoramasauna met dagelijks twee saunaopgietingen, twee hemelse infinitypools, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en een beautyfarm. Het geheel creëert een unieke wereld van wellbeing. Hotel Tratterhof is lid van de Belvita Leading Wellnesshotels Südtirol en behoort daarmee tot de selecte groep van beste wellnesshotels van Zuid-Tirol. Bewonder de zonsondergang vanuit de sport-infinitypool en je zult nog lang met verrukking terugdenken aan de Sky Wellness van hotel Tratterhof.

Ervaren en gepassioneerde gastheren laten hier niets aan het toeval over. Alles in hotel Tratterhof staat in het teken van diepgaande herbronning voor genieters. Luxueuze suites met een grenzeloos vergezicht, kamers met alle comfort en appartementen met een echt thuisgevoel geven volop ruimte om te genieten van je privacy. Dit luxeresort laat het effect van de Zuid-Tiroolse natuur doordringen in elke ruimte, elke kamer en elke suite.

Dat die natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de koks van hotel Tratterhof. Bij de boeren in de streek selecteren ze zorgvuldig levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het fijnproeversrestaurant en de wijnkelder La Cantina wellicht de lekkerste plekken.

Hoog boven in Meransen is het nu hoogseizoen voor zonneskiërs. Tot 1 april 2023 biedt hotel Tratterhof diverse ski- en wellnessarrangementen aan.

www.tratterhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *