Met sport en beweging doorstarten in de lente: Fitnessbootcamp & yogadagen in het Zillertal

Met sport en beweging doorstarten in de lente: Fitnessbootcamp & yogadagen in het Zillertal

In het Sport- und Wellnesshotel HELD****s beginnen we de lente sportief en actief. Van 26 tot en met 30 maart 2023 staan onze HELDhaftige yogadagen op het programma, en van 28 maart tot en met 1 april werk je in het fitnessbootcamp met veel elan aan je zomerse figuur. Ons hotel voor actievelingen, gelegen in de bergen van het Zillertal, geeft je zin om te bewegen. Zowel indoor als outdoor zijn er ontelbare mogelijkheden om je lichaam en geest te versterken.

De heerlijke tuin van Hotel Held is een oase van rust.

Over een paar weken staat alles in het teken van yoga. Tijdens onze HELDhaftige yogadagen (26–30.03.23) laten yogi’s zich inspireren door het thema brahmacharya. De beweging naar het essentiële en een leven met maat en doel staan centraal tijdens deze dagen. Hotel HELD biedt tijd en ruimte om je in alle rust te wijden aan je eigen levensenergie en je innerlijke centrum. Zuzana, gecertificeerd yogalerares, begeleidt de hotelgasten tijdens de retraite en organiseert vijf heilzame yogasessies voor elk niveau.

Ons pittige fitnessbootcamp (28.03–01.04.23) bindt de strijd aan met de kilo’s. Sporten, ontspannen en een heel stuk dichter bij je droomlichaam komen: daar gaat het om tijdens deze dagen in het sport- en wellnesshotel. Barbara Lechner, de gecertificeerde fitnesstrainer van het hotel, heeft een sportieve mix van cursussen samengesteld. Elke dag zijn er twee tot drie fitness-sessies op hoog niveau zoals trailrunning, HIIT-training, intervalruns, cardiotrainingen en nog veel meer.

Baantjes trekken of ontspannen in het buiten zwembad.

Mensen die graag een actieve levensstijl aanhouden, zijn enthousiaste bezoekers van hotel HELD. De nieuwe 150 m² grote fitnesszone is van topniveau en uitgerust met de nieuwste toestellen van het merk Technogym. Het activiteitenprogramma laat geen gelegenheid voorbijgaan om de nadruk te leggen op het plezier van bewegen. In het voorjaar nemen we je zo vaak mogelijk mee naar buiten, de natuur in. Gediplomeerde wandel- en activiteitsgidsen zorgen persoonlijk voor een veelzijdig aanbod rond sport en plezier.

Regeneratie en ontspanning biedt de exclusieve wellnesswereld in hotel HELD. Vermoeide spieren moeten weer opgepept worden. Ook selfcare en beauty mogen niet tekortkomen. Relaxen en het bergpanorama bewonderen, een goed boek lezen, de geur van hooibloemen opsnuiven, een weldadige massage: allemaal mogelijkheden in hotel HELD om je stressniveau te verlagen en jezelf een dienst te bewijzen. Wie tegen een stootje kan, vindt afkoeling in de natuurlijke zwemvijver na het zweten in de sauna. De prachtige tuin van 3.000 m2 heeft een ligweide, day beds, een kruidentuin, zonneterras en nog veel meer. Het buitenzwembad en de whirlpool zijn heerlijk warm. Binnenzwembad, zoutwaterstoombad, alpenden-sauna, biosauna, huttenpanorama-buitensauna, diverse rustzones, beauty- en wellnessbehandelingen zorgen voor frisse energie en welzijn. En ook de fijnproevers zijn in hun nopjes. HELD is een fijnproevershotel met het keurmerk “Bewusst Tirol”. Lokale lekkernijen, internationale klassiekers of lichte wellnessmaaltijden: de fijnproever kiest en geniet.

www.held.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *