Let’s meet in paradise!

Let’s meet in paradise!

In Hotel Panorama Royal****s in Bad Häring is iets groots in aanbouw: met een indrukwekkende uitbreiding van de wellnesswereld “speelt” PANORAMA mee in de bovenste “regionen” van de Oostenrijkse wellnesshotels. In het kader van de uitbreiding ontstaan verschillende sauna’s, heerlijke relaxwerelden en een fantastische waterwereld met een zwembad van 27 m, een openlucht-ontspanningsbad van 33 graden, meerdere whirlpools, een zoutwaterzwembad en een koudwaterbad. Bovendien wordt een adembenemend panoramapark aangelegd, dat je een uniek vakantiegevoel bezorgt.

Vanaf mei 2023 biedt Hotel Panorama Royal nu ook een schoonheidsconcept onder medisch toezicht aan, dat de naam “Beauty Royal” krijgt. Hiervoor kon het hotel Dr. Thomas Wild aantrekken, de gerenommeerde arts voor esthetische en plastische chirurgie. Dr. Wild was 15 jaar lang actief in AKH Wien, het academische ziekenhuis van Wenen, als internationaal deskundige op het gebied van regeneratieve geneeskunde van de huid en zachte weefsels. Tijdens zijn verdere loopbaan werkte hij in Salzburg, Parijs en Londen. In de persoon van Dr. Tobias Mayr wordt het team aangevuld met een ervaren chirurg op het gebied van minimaal invasieve esthetische behandelingen. Naast consulten worden in het bijzonder ook schoonheidscorrecties en esthetische zorg aangeboden.

Een hotel dat zich voortdurend verder ontwikkelt, heeft een sterk team nodig. Voor het nieuwe “Beauty Royal” is Hotel Panorama Royal op zoek naar gekwalificeerde medewerkers voor management, schoonheidsbehandelingen en massages. Alle informatie hierover vind je op https://www.panorama-royal.at/en/index.php

De onspanningspool met zout water van Hotel Panorama Royal****s

Kijk ook op www.panorama-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *