Actieve voorzomerdagen in de – Dolomieten:  Bike – hike – enjoy!

Actieve voorzomerdagen in de – Dolomieten: Bike – hike – enjoy!

Genieters beleven een magische voorzomer in hotel Granbaita Dolomites in Gröden. Glinsterende sneeuw hult de hoogste pieken van de Dolomieten nog in een stralend licht. Malse groene weiden in het dal en ontelbare bloemen op de bergweiden dompelen het landschap in bonte kleuren. De natuurspektakels die dankzij de heldere lucht ontstaan in de vroege zomerdagen, doen kenners spreken van de “secret Dolomites”, de geheime Dolomieten.

Het grandiose Hotel GranBaita in Zuid-Tirol.

De plaatselijke gidsen van hotel Granbaita Dolomites staan te popelen om hun natuurminnende gasten te begeleiden. Dagelijks organiseren ze diverse wandel- en mountainbiketochten. Als hotelgast maak je gratis gebruik van deze service. Een van hun favoriete tochten leidt naar het mysterieuze “Lech de Ciampedel”, een jadegroen meer dat aan het begin van de zomer als uit het niets opduikt bij Wolkenstein/Selva in het ongerepte Langental/Vallunga. Na een paar weken sijpelt het water weer weg in de bodem en blijven weideland en zomerbloemen achter. De wandeling leidt door het zeven kilometer lange “canyondal” naar de met bloemen bezaaide weide “Pra da rì”.

Hotel Granbaita Dolomites biedt een all-inservice met gratis huur van e‑mountainbikes van de nieuwste generatie. Wandelstokken en rugzakken kun je lenen aan de receptie. Een deskundig team beveelt je graag individuele bergtochten aan. De hotelshuttle brengt wandelaars en fietsers comfortabel naar het startpunt van hun tocht en naar de liften. Niets staat de vroege zomerdagen met hun onvergetelijke belevenissen dus nog in de weg!

De Italiaanse Dolomieten herkenbaar in de omgeving.

Het Granbaita Dolomites is een vijfsterrenhotel dat luxe, elegantie en gedreven gastvrijheid combineert. Dit hotel, waar de familie Perathoner-Puntscher haar ideeën en dromen heeft gerealiseerd, ontvangt zijn gasten in luxueuze, grote vertrekken met veel licht, die met veel zorg en liefde voor het detail zijn ingericht. De sfeer in de mooie Savinela SPA ademt de oerkracht van de bergen en doet je gedachten een vlucht nemen. Professionele, liefdevolle handen zorgen voor je individuele welzijn van top tot teen. In de verwarmde in- en outdoorwaterwereld toveren de Dolomieten een lichtspel op het wateroppervlak. Zeven verschillende sauna’s nodigen je uit om gezond te transpireren. Het is een bevrijdend gevoel om hier te relaxen en het leven van alledag achter je te laten. In het hotelrestaurant en in het gastronomische restaurant “Granbaita Gourmet” ontvouwen topchefs de aroma’s van de Zuid-Tiroolse keuken, mediterrane lekkernijen en diverse internationale gerechten. Fijnproevers kunnen hier dagelijks een keuze maken uit het menu of à la carte eten. ’s Ochtends al biedt het ontbijtbuffet de beste plaatselijke en huisgemaakte producten. Veelzijdige culinaire evenementen ‘s avonds, van een kaasproeverij tot livemuziek, zorgen voor een aangename afwisseling. De kamers en suites zijn volgens de hoogste normen ingericht. Lichtdoorlatende houten elementen tussen de ruimten, een verfijnd, comfortabel interieur, elegante kleuren en een sfeervolle open haard geven je zin om te genieten van rust en privacy.

Luxe suites in stijl voor een comfortabel verblijf.

De prachtige Dolomieten bieden fascinerende landschappen voor wandel- en fietstochten van elke moeilijkheidsgraad. Wedden dat ze eeuwig in je herinnering en in je hart blijven? ’s Zomers werken alle liften. Mountainbikers kunnen dan de vier Ladinische valleien of de beroemde “Sella Ronda” met de fiets verkennen.

Hiking and Biking Paradise (14.06–01.12.23)
Gratis wandelingen met gecertificeerde gidsen, tot eind oktober ook gratis mountainbiketochten, gratis huur van wandelstokken, wandelrugzakken en e-mountainbikes. 

Ontspannen in de pool.
Een speciale hooibehandeling in de Spa.

Meer informatie op www.hotelgranbaita.com

Het hele jaar door een bikeparadijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *