Think positive, feel good: lifestyle in de bergen

Think positive, feel good: lifestyle in de bergen

Een glinsterende gletsjer en groene bergen voor je ogen, de zon op je gezicht, chille dj-muziek in je oren, berglucht in je neus, relaxen aan een natuurlijk zwemmeer, een Leading SPA Resort, een lifestyle-restaurant: zo mooi kan de zomer zijn. MY ALPENWELT Resort****s in Königsleiten in het Salzburger Land benut elke gelegenheid om je te laten genieten van de mooiste kanten van het leven.

Op een hoogte van 1.600 meter, te midden van een weergaloze wandel-, berg- en fietswereld, neemt een ontspannen levensstijl de overhand in het veelzijdige resort. Kracht en energie putten uit de Alpenwereld doe je hier niet alleen in de vrije natuur, maar ook in het hotel. De bergen, de almen, de weiden, de bossen: ze inspireren MY ALPENWELT Resort in zijn architectuur, design en filosofie. Een plek om diep adem te halen en tot rust te komen: de FelsenBAD&SPA. In de Infinity SKY Pool zwem je de bergen tegemoet onder de zon. De SPA biedt wellness à la carte: gezondheids- en schoonheidsbehandelingen van het hoogste niveau, belevenissauna’s en stoombaden, regeneratieruimtes, behandelingen op de Aemotio SPA-ligstoel, kostbare tijd met z’n tweetjes in de privé-spa – het is volop genieten. Dat is ook het geval in de restaurants, bars, lounges en chill-outzones van het MY ALPENWELT Resort of in de SUSI ALM – de trendy Day & Dinner Club met cabriodak. Een moderne cross-over-menukaart met vele highlights waaronder biefstuk en fondue en een stylish ambiance nodigen je uit om te genieten. Ze maken van de SUSI ALM met zijn grote sound- en zonneterras, coole drankjes en cocktails de PLACE TO BE.

Nieuw in MY ALPENWELT Resort: 5742 THE TABLE

De culinaire wereld van MY ALPENWELT Resort is een belevenis op zich. Met 5742 THE TABLE heeft dit populaire huis een nieuw highlight. De Schatzi Bar is uitgegroeid tot een sushi-hotspot. Alles staat hier in het teken van heerlijke maki, sashimi en nigiri. Sushimeester Wicky Mallikarachchi is speciaal uit Dubai overgekomen om de gasten van MY ALPENWELT Resort te verwennen met high-end sushi van hoogwaardige, verse ingrediënten. 5742 THE TABLE is een nieuwe culinaire ontmoetingsplek: hedendaags en synoniem van genot en creativiteit. Met zijn ligging op een zonneplateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern doet het MY ALPENWELT Resort het hele jaar door bergliefde en momenten van geluk ontwaken. Susi en Hannes Kröll-Schnell zijn gepassioneerde gastheren en als gast voel je dat. Ze omschrijven hun “bergliefde” met veel gevoel: “Liefde voor de bergen is onze filosofie – niet zomaar een term, maar een levenshouding, liefde voor de natuur, liefde voor het leven, pure levensvreugde en genot.” Dat uit zich ook in de passie waarmee de hotelier zijn “bijbaan” uitoefent. Als succesvol dj en producer laat hij je ook luisteren naar zijn liefde voor de bergen: op YouTube, via Bergliebe Radio en op het zonneterras van het MY ALPENWELT Resort. Klik hier voor Bergliebe TV.

Sporttrip Deluxe (16.04-02.12.23)

Inbegrepen: vanaf 2 overnachtingen, smakelijk halfpension, 1 x 15 euro wellnesswaardebon per volwassene, hoogstaande keuken, feelgoodwellness – prijs p.p.: vanaf 375 euro.

Meer informatie: www.alpenwelt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *