Family fun & action live in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in het Paznauntal

Family fun & action live in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort in het Paznauntal

Bij de eerste gelegenheid, zodra zich een paar vrije dagen aandienen, pakken gezinnen hun wandelschoenen en zwembroeken in en verheugen zich op zorgeloze, “easy going” dagen in de bergen. Het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort staat klaar om jong en oud onvergetelijke zomerdagen te bezorgen. En de hond van het gezin? Breng die gerust mee. Hier speelt het geen rol of de kinderen enthousiaste bergbeklimmers zijn of de natuur liever op hun eigen tempo ontdekken. Maak een wandeling vlak bij het hotel, ga fietsen, bouw een dam in de bergbeek, observeer de dieren in het bos, ruik, voel en proef. Het Paznaun-dal is één groot “outdoorspeelplein”. In het hotel zorgt een bont kinder- en jeugdprogramma voor happiness tijdens de vakantie. Wil je even uitrusten van je avonturen met de wandelschoenen of de fiets? Leef je dan uit in het spel-, sport- en waterpark in het dorpscentrum. Het zwemmeer van See biedt de kinderen volop pret.

Na een dag vol belevenissen hullen de kleintjes zich in een zachte kinderbadjas en genieten van ontspannende uurtjes in de Family Relax Room. SeeMOUNT weet wat ouders en kinderen nodig hebben. Moderne gezinssuites, de Happy Kids-ruimte om te spelen en veel praktische extra services voor de kinderen leveren een grote bijdrage aan Active Family Life. Van kinderbedje tot kinderstoel, van kleurset in het restaurant tot kindermenu: onze jongste hotelgasten krijgen alle aandacht. Gezinnen die willen relaxen in de SpaMOUNT waarderen de eigen textielsauna en de outdoor-infinitypool. In de SeeMOUNT Movie Room, de bioscoop van het hotel, komen de filmliefhebbers bij elkaar. We vertonen dagelijks kinderfilms.

Wie kinderen heeft, weet dat je altijd voorbereid moet zijn op honger en dorst. Daarom staan er bij SeeMOUNT van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat grote en kleine hapjes klaar. Geniet van het uitgebreide ontbijt, een verse SeeMOUNT Light Lunch, zoete lekkernijen in de namiddag, onbeperkt koffie en thee drinken tot 17 uur en Drinks4free aan de alcoholvrije Juice Bar tot 17 uur. ’s Avonds serveren we een heerlijk 5-gangenmenu. Het maakt je vakantiedagen flexibel en verwent je op culinair gebied. De jonge, dynamische gastheren van hotel SeeMOUNT doen er alles aan om genieters, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze time-out in de bergen te bezorgen.

Gezinsvakantiespecial (08.07-08.09.2023)

Inbegrepen: 7 overnachtingen, kinderen tot 7 jaar gratis, alle inbegrepen services, gratis Silvretta Card Premium – prijs p. volw.: vanaf 989 euro.

Servicepakketten SeeMount, incl. wandelpakket

Wandelen naar de mooiste bestemmingen in de omgeving, ook met persoonlijke begeleiding (1x per week).
Rugzakken telescoopstokken, wandelkaart en indien nodig regenbescherming worden gratis uitgeleend.
Onbeperkt wandelplezier rechtstreeks vanuit het hotel.
Wekelijks van maandag tot en met vrijdag uitgebreid aanbod van begeleide wandelingen door het bureau voor toerisme (deels tegen betaliing).
Afsluitbare kasten met droogfunctie voor schoenen en wandelkleding.
Alle inbegrepen services van SeeMOUNT.

Mountain- & e-bikeservicepakket – alles voorhanden voor de fietser.

Aanbeveling van fietstochten naar de mooiste plekjes in de regio.
Zo goed als nieuwe mountainbikes, e-bikes en fully’s (tegen betaling) te huur in de naastgelegen sportwinkel (speciale tarieven).
Duidelijke fietskaart (gedetailleerde informatie met hoogteprofielen, kilometergegevens, moeilijkheidsgraad enz.).
Actuele fietstijdschriften om in te bladeren en te grasduinen.
Droogruimte voor kleding en schoenen.
Afsluitbare fietsenstalling, fietswassplaats gereedschapskist en luchtcompressor.
Alle inbegrepen services van SeeMOUNT.

www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *