Pas open en al op ieders lippen …

Pas open en al op ieders lippen …

Fijnproevers wordt aangeraden snel te reserveren. Het gloednieuwe geniet-atelier “Freund-Schafft” in hotel Panorama Royal****s in Bad Häring is sinds kort de place to be. Dit kleine, exclusieve culinaire refugium is nog maar enkele dagen open. Gerenommeerde restaurantcritici tippen het nu al als nieuwe vaste waarde in de wereld van de “koksmutsjes” en “sterren”.

Het team in actie!

“Atelier Freund-Schafft”: dat is de klinkende naam voor een nieuwe culinaire genotservaring out of the box, geïnspireerd door het creatieve talent van chef-kok Markus Freund. Urenlang is het grandioze keukenteam van hotel Panorama Royal bezig geweest met proeven, creëren, koken, afkeuren en verbeteren. Het resultaat is een fijnproeversbelevenis van 8 gangen met 15 gerechten, dat op het verlanglijstje zal staan van iedereen die de culinaire highlights van het land volgt. In het stijlvolle gastronomische restaurant voor maximaal 24 personen nemen fijnproevers plaats in een atelier-ambiance, om een paar uur lang te genieten van de mooiste kant van het leven. Samen zijn met je dierbaarste, een avond voor de vriendschap. Omringd door een verfijnde tafelcultuur komen voortreffelijke delicatessen op je bord, elk een kunstwerk op zich. Een uitstekende service en elegante drankcultuur zijn je begeleiders tijdens deze heerlijke avond.

Hotel Panorama Royal****s is niet alleen een plek om uitstekend te eten en te drinken. Het is ook een wellnesshotel, prachtig gelegen hoog boven het Inntal op een zonnige en panoramische locatie. Een indrukwekkende sauna-, water- en relaxatiewereld van meer dan 5.500 m2 is gewijd aan diepe ontspanning en welzijn. Een uitgebreid aanbod van meditaties, massages, yoga en qi gong doet jouw levensenergie stralen. Nieuw in het aanbod zijn schoonheidscorrecties en verzorging onder leiding van artsen-specialisten.

Meer informatie www.panorama-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *