ZillergrundRock Luxury Mountain Resort “rockt” de zomer in de bergen

ZillergrundRock Luxury Mountain Resort “rockt” de zomer in de bergen

ZillergrundRock is een plek voor high-end genieten. De #bestskypoolever2, het boetiekrestaurant Rocky 7, passages op grote hoogte over de ZillergrundRock – the Bridge, een fotoshoot op Cloud 7: dit wordt een alpiene vakantie met een twist.

Imposante Sky Pool in de zomer.

Special moments waarheen je ook kijkt. Dit hooggelegen architectonische meesterwerk zet de bergen ongeëvenaard mooi in scène. De Sky Spa biedt volop tijd voor good vibes. De #bestskypoolever2 op twee niveaus bezorgt je het bevrijdende gevoel te kunnen drijven en de natuur tegemoet te zwemmen. Luierend in een hangligstoel knipper je tegen de oogverblindende bergen. Het Alpin Rock terras is de place to be na de hete opgietsessie in de sauna. 3.000 m2 buitengewone wellness bezorgen je lichaam en geest nieuwe energie, zowel in de Sky Spa als in het Zillerpool-binnenbad en de Nature Spa aan de bergbeek. Elke dinsdagavond is het Spa & Poolnight. De Nature Spa en de #bestskypoolever2 in de Sky Spa voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn dan geopend tot 22.30 uur.

Wat een uitzicht vanuit de sauna.

Move your body – het sportief-actieve team van ZillergrundRock weet van wanten. Deze natuurjongens- en meisjes kennen de omliggende bergen als hun broekzak. Ze verwachten bergliefhebbers om te skiën op de gletsjer, te wandelen en te biken – het geluk ligt bijna voor het rapen. Dat geldt ook voor de sterrenkeuken van Rocky 7, ons boetiekrestaurant dat je verleidt met een ongedwongen gastronomische ervaring. En er is meer: het ZillergrundRock-gourmetpension verwent je bijna de klok rond met culinaire hoogstandjes. Innovation par excellence, dat is het ZillergrundRock Mountain Luxury Resort, persoonlijk gerund door de eigenaren Melly en Chris Pfister en familie. Casual, chill en elegant, op een steenworp van het natuurpark, verleidt het je om te genieten en de unieke ZillergrundRock spirit te beleven.

www.zillergrund.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *