Ik ben grenzeloos vrij, leading Spa, Bike & Hike

Ik ben grenzeloos vrij, leading Spa, Bike & Hike

De lente in de bergen doet MY ALPENWELT Resort****s in Königsleiten in het Salzburger Land stralen. Maar ook in de zomer en herfst heeft dit stijlvolle, het hele jaar geopende resort veel te bieden. MY ALPENWELT Resort is ruim en royaal, exclusief en ongekend veelzijdig. Bergliefde en intense momenten van geluk: ze ontwaken het hele jaar door, hier op een zonnig plateau midden in het Nationaal Park Hohe Tauern.

Bike, e-bike, motorrijden…

MY ALPENWELT Resort is een Leading Spa Hotel. Met zijn luxueuze wellnesswereld verleidt het je tot grenzeloos chillen en relaxen. Royale ruimtes binnen en buiten, een natuurlijk zwemvijver met bronwater en een zonneterras brengen de hemel een beetje dichterbij. Me-time doet je gewoon goed. De Alpenwelt FelsenSPA is geïntegreerd in een rots en versmelt met de omringende natuur. Frisse berglucht streelt de neus van de genieter in de Infinity Skypool, het verwarmde glazen buitenzwembad. De geurige dampen van sauna’s en stoombaden laten de zorgen van alledag van je afglijden. Massages, wellness en beauty omhullen je met een gevoel van welzijn. “Enjoy” staat bovenaan het prioriteitenlijstje in MY ALPENWELT Resort. Het restaurant en de 1st Day & Dinner Club “Susi Alm” brengen foodies elke keer weer in de zevende hemel. Kracht voelen en nieuwe energie opdoen: op vele plekken in MY ALPENWELT Resort word je verliefd op het leven.

Nieuw in MY ALPENWELT Resort: 5742 THE TABLE

De culinaire wereld van MY ALPENWELT Resort is een belevenis op zich. Met 5742 THE TABLE heeft dit populaire huis een nieuw highlight. De Schatzi Bar is uitgegroeid tot een sushi-hotspot. Alles staat hier in het teken van heerlijke maki, sashimi en nigiri. Sushimeester Wicky Mallikarachchi is speciaal uit Dubai overgekomen om de gasten van MY ALPENWELT Resort te verwennen met high-end sushi van hoogwaardige, verse ingrediënten. 5742 THE TABLE is een nieuwe culinaire ontmoetingsplek: hedendaags en synoniem van genot en creativiteit.

Hiking, biking, de outdoor is altijd dichtbij.

Bike-in hike-out is een perfecte formule voor outdoorfans. In Königsleiten, op 1.600 meter boven zeeniveau, kom je als genieter nauw in contact met de natuur. Wandelingen, bergtochten en (e-)bikeroutes beginnen direct aan de deur van MY ALPENWELT Resort. Praktischer kan niet: een fietsverhuur tegenover het hotel, wandelgidsen die je meenemen op bergtochten, een gondellift naar panoramische hoogten vlak naast het hotel, de Free Mountain Card waarmee je gratis gebruik maakt van de kabelbanen in Königsleiten en Gerlos. De liefde voor de bergen is groot in de Zillertal Arena – MY ALPENWELT Resort verwent zijn actieve gasten. In het hotel kun je gratis wandelrugzakken en wandelstokken lenen. Met onze wandelkaarten, nuttige tips en het heerlijke ontbijtbuffet van het genieters-halfpension begin je vol energie aan je bergwandeling. Je kleine lieverds willen niet mee op stap? Geen zorg. In het berenkamp van het hotel worden kinderen de hele dag uitstekend begeleid. Hun ogen stralen, want hier is van alles te beleven. Ouders kunnen er dus naar hartenlust op uit: naar weelderige weiden, kabbelende bergbeekjes, steile toppen en romantische almen. Willi Wiesel, een keurmerk voor familiehotels, heeft vijf wezels toegekend aan MY ALPENWELT Resort. Gezinnen zijn hier dus aan het juiste adres! Rustzoekers zijn dol op de lifestylezones in dit hotel. Maar de kinderen hebben even grote favorieten: de kinderwereld en het berenkamp, het Family Aquapark en de Fun Court, het e-trialbikepark, de kinderspeelruimten en het grootse outdoor-zomerprogramma.

De mogelijkheden om te genieten van vrije, zorgeloze dagen zijn bijna eindeloos dankzij MY ALPENWELT Resort. Susi & Hannes Kröll-Schnell zijn gepassioneerde gastheren en dat voel je overal in dit resort. Wist je dat de hotelier “in bijberoep” een enthousiaste dj en succesvolle producer is? Bergliebe van DJ CROELL kun je dan ook beluisteren op YouTube en op Bergliebe Radio.
 
Wellnessgenoegens voor vriendinnen (16.04-02.12.23)
Inbegrepen: vanaf 2 overnachtingen 2 x Vinoble-gezichtsmassage “Refresh”, 2 glazen Hillinger Secco in de Susi Alm – prijs p.p.: vanaf 316 euro.
 
Bergromantiek voor twee (16.04-02.12.23)
Inbegrepen: vanaf 2 overnachtingen 1 exclusieve duobehandeling in de privé-spa, 1 x diner bij kaarslicht, ondergrondse parkeerplaats – prijs p.p.: vanaf 375 euro.
 
Liefde voor action (19.06-03.10.23)
vanaf 3 overnachtingen 1 x toegang tot het hoogteparcours No Limit Neukirchen – prijs p.p.: vanaf 420euro.
 
www.alpenwelt.net
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *