Beleef de zomer boven de wolken

Beleef de zomer boven de wolken

Haal diep adem en voel je grenzeloos vrij: in het Tratterhof Mountain Sky Hotel op 1.500 meter hoogte, midden in de Dolomieten, zit de zomer vol welbehagen. Het unieke Terrace Luxury Living is een levensgevoel waarbij zich een grandioos uitzicht op de bergwereld ontvouwt. Royale balkons en terrassen geven veel plaats aan de zon. Ongekende mogelijkheden om te relaxen vind je in de Monte Silva Mountain Spa, die het kwaliteitskeurmerk Premium Spa van de Belvita Leading Wellnesshotels draagt. Yoga, pilates, qi gong, verscheidene fitnessprogramma’s en mental coaching geven je nieuwe kracht. De natuur rond het Mountain Sky Hotel nodigt je uit om te bewegen in de buitenlucht.

Yoga en mental coaching

Van 1 tot 8 juli 2023 en van 23 tot 30 september 2023 kunnen geïnteresseerden in hotel Tratterhof een unieke ervaring opdoen, want dan verwelkomt het Mountain Sky Hotel Maksim Klasanovic, alias Thai-Miki. Zijn yoga is doorleefde realiteit. Gedurende bijna negen jaar van zijn leven zat hij opgesloten in de strengste gevangenissen in Thailand. Hij werd in de val gelokt en tot een gevangenisstraf veroordeeld. Yoga was zijn ankerpunt om te kunnen overleven in de gevangenis. “De kracht die ik heb opgebouwd in gevangenschap, wil ik doorgeven aan anderen”, aldus Thai-Miki, die in hotel Tratterhof een indrukwekkend programma voor yoga en mentaal welzijn zal presenteren.

Actief genieten van het leven

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel bevindt zich op een plek waar de natuur wild en romantisch is, zo dicht bij de bergen dat je ze bijna kunt aanraken. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Wandelaars en fietsers maken vanuit hotel Tratterhof een tocht naar bergmeren, almen en bergtoppen. De zomerdagen worden nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten en wandelingen in groep, met fitnesstraining, speciale opgietsessies in de sauna en nog veel meer dat leuk en heilzaam voor je is.

Ontspanning in een van de hoogst gelegen wellnesslandschappen van Italië

Wie te gast is in het Tratterhof Mountain Sky Hotel, herleeft in de Monte Silva Mountain Spa. 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Wat is er mooier dan in de infinitypools in de Dolomieten de wereld even te laten voor wat hij is? Of in alle rust zorg te besteden aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura. De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarm maken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende wereld van wellbeing.

Samen zijn

Het is indrukwekkend hoe het Tratterhof Mountain Sky Hotel erin slaagt de behoeften van volwassenen en gezinnen met elkaar te verzoenen. Een eigen rijk voor kinderen en tieners, Skyland, is de wereld van onze jongste gasten. Van maxi-Legoland tot airhockey, van videospelstation tot tafelvoetbal, tafeltennis, klimmuur en bowlingbaan: alles is hier aanwezig om de vakantie onvergetelijk te maken. In de Skyland-bioscoop worden kinder- en jeugdfilms vertoond. Gezinnen genieten samen van water- en saunaplezier, terwijl gasten die rust zoeken, exclusieve ontspanning vinden in de adults-only spa. 

Lekker eten en drinken

Dat die natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de koks van hotel Tratterhof. Bij de boeren in de streek selecteren ze zorgvuldig levensmiddelen van de hoogste kwaliteit om de fijnproevers te verwennen met hun populaire cucina alpina: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane lekkernijen. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het fijnproeversrestaurant en de wijnkelder La Cantina wellicht de lekkerste plekken.

Luxe kamers en suites

Yoga en mental coaching met Thai-Miki (01-08.07.23-30.09.23)

Inbegrepen: 7 overnachtingen in de droomsuites incl. Tratterhofs halfpension, wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa, Skyroom-fitnesszaal, activiteitenprogramma, dagelijks yoga & mental training met Thai-Miki incl. 7 yogasessies, 3 sessies mental training met de zog. 3×10 methode, diner-avondsessie met Thai-Miki, excursie naar Brixen, 10 dagen follow-up (WhatsApp-groep, video’s, …). Prijs p.p.: vanaf 1855 Euro.

Kids & Tieners (01-16.07.23)

Inbegrepen: 1 kind t/m 10 jaar gratis, 7 nachten incl. halfpension, wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa, kinderwereld Skyland, glijbaan, schommel, zandbak buiten, eigen kindermenu en nog veel meer. Prijs p.p.: vanaf 1183 Euro.

Alpinator bergmerenweek (16-23.09.23)

Inbegrepen: 7 overnachtingen incl. Tratterhofs halfpension, wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa, Skyroom-fitnesszaal, activiteitenprogramma, 3 uitdagende wandelingen naar de mooiste bergmeren van de vakantieregio, 20% korting op alle behandelingen in de beautyfarm, goodie voor vermoeide benen, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer. Prijs p.p.: vanaf 1281 Euro.

www.tratterhof.com

Avondsetmming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *