De hemel op aarde voor outdoor-ontdekkers: Das SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort

De hemel op aarde voor outdoor-ontdekkers: Das SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort

“Ik ben dol op de bergen”. Als je dat over jezelf kunt zeggen, ben je in het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort aan het juiste adres. Dit charmante, stijlvolle feelgoodhotel midden in de bergnatuur van het Paznauntal is een ontmoetingsplek voor actieve mensen. Wandelen en fietsen, klimmen, canyoning en rafting, familie-uitstapjes en hoogalpiene bergtochten: actieve dagen in de natuur beginnen bij de voordeur van het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort. Het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort verwent je met een fantastische wellness hoog boven de daken van See. Een dynamische uitvalsbasis voor de zomer in de bergen.

Ben je zielsgelukkig in de natuur? Hotel SeeMOUNT****Superior heeft zijn naam als Active Nature Resort niet gestolen. Wandelaars trekken hun wandelschoenen liever helemaal niet meer uit. Meer dan 80 routes leiden naar weiden en almen, door bossen en naar bergtoppen. Fris en monter ga je direct vanuit het resort op pad. “Alle wegen” voeren naar idyllische bergmeren, rustieke berghutten en panoramapunten. De Silvretta-bergketen is ideaal om per fiets te verkennen.

Hotel SeeMOUNT bezorgt je onvergetelijke herinneringen: de oranjerode zon zien opkomen achter de bergen na een klim in de vroege ochtend. Met de kinderen een vis vangen. ’s Avonds laat nog een duik nemen in de infinitypool onder de zomerhemel. Suppen op het zwemmeer. Klimmen, canyoning, rafting: er stroomt ook adrenaline door de aderen van het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort. Als hotelgast maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer rond See en neem je één keer per dag gratis een kabelbaan naar keuze de berg op. Of trek je motorjack aan voor een rit over de Silvretta Hochalpenstraße. Fietsers cruisen door talrijke haarspeldbochten over de Alpenpassen.

Frisse berglucht maakt hongerig, en daarom kun je in hotel SeeMOUNT van vroeg tot laat aanschuiven. De hele dag smullen: geniet van het uitgebreide ontbijt, een verse SeeMOUNT Light Lunch, zoete lekkernijen in de namiddag, onbeperkt koffie en thee drinken tot 17.00 uur en Drinks4free aan de alcoholvrije Juice Bar tot 17.00 uur. ’s Avonds serveren we een heerlijk 5-gangenmenu. In de ErlebBAR breng je gezellige uurtjes door in een stijlvolle ambiance: een cappuccino in de frisse berglucht, een kopje thee in een schommelstoel, wegzakken in de zetel met een glaasje whisky… Het maakt je vakantiedagen flexibel en verwent je op culinair gebied.

Wat is er mooier dan genieten van heerlijke wellness na een actieve dag (… of gewoon een keer de hele dag lekker lui zijn)? In de SpaMOUNT zit je hoog boven de daken van See: met een infinity-buitenzwembad, de HotSee Tub – een warme outdoorwhirlpool – , een ruime saunawereld en relaxzones met schitterend uitzicht over de bergen van Paznaun. De zwembadzone is dagelijks open tot 22.00 uur. Tijdens de SpaMOUNT-Night blijft de water- en saunawereld zelfs open tot 23.00 uur. Gezinnen zijn in de spa hartelijk welkom. Zij hebben het helemaal naar hun zin in de familietextielsauna en de Family Relax Room.

Wellness Puur!

De jonge, dynamische gastheren van hotel SeeMOUNT****Superior doen er alles aan om genieters, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze time-out in de bergen te bezorgen.
Servicepakketten SeeMOUNT
Wandelpakket inbegrepen in de prijs
Wandelen naar de mooiste bestemmingen in de omgeving, ook met persoonlijke begeleiding (1 x per week)
Rugzakken, telescoopstokken, wandelkaart en indien nodig regenbescherming worden gratis uitgeleend
Onbeperkt wandelplezier rechtstreeks vanuit het hotel
Wekelijks van maandag tot en met vrijdag uitgebreid aanbod van begeleide wandelingen door het bureau voor toerisme (deels tegen betaling)
Afsluitbare kasten met droogfunctie voor schoenen en wandelkleding
Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Mountain- & e-bikeservicepakket – alles voorhanden voor de fietser
Aanbeveling van fietstochten naar de mooiste plekjes in de regio
Zo goed als nieuwe mountainbikes, e-bikes en fully’s (tegen betaling) te huur in de naastgelegen sportwinkel (speciale tarieven)
Duidelijke fietskaart (gedetailleerde informatie met hoogteprofielen, kilometergegevens, moeilijkheidsgraad enz.)
Actuele fietstijdschriften om in te bladeren en te grasduinen
Droogruimte voor kleding en schoenen
Afsluitbare fietsenstalling voor je eigen fiets
Fietswasplaats, gereedschapskist en luchtcompressor
Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Aanbiedingen SeeMOUNT
14=12 Wild summer feelings (25.05–12.11.23)
Inbegrepen: 14 nachten vakantie, slechts 12 betalen, alle inbegrepen services, zomerbelevenisprogramma. Prijs p.p.: vanaf 1.529 euro

Be wild & bike (25.05–07.07.23, 09.09–12.11.23)
Vele voordelen: alle inbegrepen services, fietsservice, 25 euro wellnesswaardebon, zomerbelevenisprogramma met wandel- en fietsservicepakket, fietskaart – 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro

Be wild & hike (25.05–07.07.23, 09.09–12.11.23)
Vele voordelen: alle inbegrepen services, wandelservice, 25 euro wellnesswaardebon, zomerbelevenisprogramma met wandel- en fietsservicepakket – 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro

Welkom! www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *