Beleef in Tirol de herfstdagen die je doen stralen!

Beleef in Tirol de herfstdagen die je doen stralen!

Als de herfst zijn intrede doet in Tirol trekken genieters de bergen in, naar hotel Panorama Royal****s in Bad Häring. Energie opdoen, daar draait het om in dit exclusieve wellnesshotel “boven de wolken”, met een prachtig uitzicht over de bergen en omringd door veel kleurrijke herfstnatuur. Trek eropuit in de herfstzon: voor een trektocht en een ontspannen wandeling, voor hardlopen en nordic walking, voor een fiets- of mountainbiketocht of een rondje golf. Hotel Panorama Royal is prachtig gelegen op een zonneplateau dat je uitnodigt om actief te zijn en te profiteren van het gouden jaargetijde. Panorama Royal is gemaakt om energie, kracht en evenwicht te vinden. De nieuwe wellnesswereld is nog indrukwekkender geworden. Een uniek zwemlandschap met binnen- en buitenbad, een grandioze saunawereld, exclusieve adults-only relaxruimten en rustruimten voor gezinnen die op zoek zijn naar qualitytime. De majestueuze ligging, het prachtige panoramische park met erkende krachtplaatsen, het Spirit & Healingcenter en een gevarieerd activiteitenprogramma doen de levensvreugde opborrelen in de herfst. 7.500 m2 high-end relaxen ligt aan de voeten van de gasten. Van het nieuwe gastronomische restaurant “Freund-Schafft” tot de exclusieve kamers en suites: hotel Panorama Royal geldt als een refugium voor standingvol genieten.

Relaxen in de herfst (tot 31.10.23)
Inbegrepen: 5 overnachtingen met ‘genieterspension’, klassieke massage van het hele lichaam 50 min, diner bij kaarslicht – prijs p.p.: vanaf 998 euro

Golf in de bergen (tot 15.10.23)
Inbergrepen: 2 overnachtingen met genieterspension, 30 % korting op de greenfee in Golfclub Ellmau Wilder Kaiser, gratis shuttle naar de golfclub, 1 bijzondere avond inclusief diner bij kaarslicht (niet te boeken op woensdag en zondag) – prijs p.p.: vanaf 378 euro.

Hersft-actief (tot 31.10.23)
Inbegrepen: 4 overnachtingen met genieterspension, 2 dagen gratis gebruik van e-bike – prijs p.p.: vanaf 750 euro.

Voor meer info en boekingen: www.panorama-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *