Liechtenstein, geniet met de kinderen van het kleurrijke seizoen

Liechtenstein, geniet met de kinderen van het kleurrijke seizoen

De herfst met het gezin in het Gorfion Familotel Liechtenstein zit vol kleur. Voor de kinderen staat spelen, ravotten en plezier maken op het programma. De leuke softplayruimte is precies wat ze nodig hebben. Een grote indoor kinderwereld, een fascinerende outdoor speeltuin, veel avonturen met het gezin en uitgebreide kinderopvang maken allemaal deel uit van de gezinsvakantie in het Gorfion. Er wordt niet minder dan 80 uur per week opvang aangeboden voor kinderen vanaf 0 jaar en er is een onvergetelijk kinderprogramma.

Zwemlessen in het hotel

Leren zwemmen is niet alleen leuk, het betekent vooral ook extra veiligheid voor de jongsten. Geen ontspannender manier om te leren zwemmen dan tijdens de vakantie, samen met andere kinderen en in een leuk zwembad in het hotel. Opgeleide en gecertificeerde zweminstructeurs begeleiden kinderen vanaf twee jaar bij zwemlessen voor beginners en licht gevorderden in hotel Gorfion. Baby’s vanaf drie maanden worden tijdens het babyzwemmen op een zachte manier vertrouwd gemaakt met het element water. 

Mr. Gorfions natuur-avonturenpad

“Mr. Gorfion” is de grappige mascotte van het Gorfion Familotel Liechtenstein, die de vakantiegangertjes met veel pret en avontuur begeleidt tijdens hun vakantie. Deze stoere muis heeft zelfs een eigen natuur-avonturenpad, waar kleine en grote natuurvorsers spannende ontdekkingen zullen doen. Met water en keien, weiden en wortels, met bomen en met heel veel beweging. Mr. Gorfions natuur-avonturenpad is een natuurbelevenis voor 4- tot 12-jarigen en hun begeleiders. De makers van het natuur-avonturenpad vertellen: “Uitgezochte natuurplekken, speelse impulsen, zoekplaatjes en looppatronen brengen onze kinderen op diverse manieren in verbinding met de natuur en met zichzelf, en doen empathie ervaren in de groep.” Het parcours is ca. vijf kilometer lang, loopt langs het Sass-meertje en begint aan hotel Gorfion zelf.

MTB Skills Park in Malbun

Mountainbiken is erg leuk, maar je begint er het best goed voorbereid aan. Het MTB Skills Park in Malbun is zowel voor kinderen als voor volwassenen een uitgelezen plek om het avontuurlijke fietsen op een veilig terrein uit te proberen. Het Skills Park is gratis toegankelijk. Verschillende hindernissen en elementen bieden ideale omstandigheden voor zowel beginnende als gevorderde bikers om echte pro’s op de mountainbike te worden.

Het magische Malbun Portaal

Dat is erg in trek bij wie houdt van raadsels. Een ingenieuze speurtocht met raadsels leidt hen door het bergdorp Malbun. Uitgerust met een speurtas en een tablet gaan de deelnemers op pad. Ze moeten genoeg kristallen verzamelen, het magische portaal sluiten en de wereld redden. De speurtocht brengt een mix van vaardigheidstests, hersenkrakers, oriëntatieopdrachten en augmented reality-spelletjes. En het beste deel: het hele gezin beleeft het spannende avontuur in de prachtige herfstnatuur van Malbun.

Een van de meest populaire familiehotels wereldwijd

Het Gorfion Familotel Liechtenstein kreeg van HotellerieSuisse de onderscheiding “top-gezinshotel” en in 2022 en 2023 ontving het de HolidayCheck Award. Daardoor behoort dit gezinsvriendelijke hotel tot de tien populairste familiehotels wereldwijd. Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, draait alles in het Gorfion Familotel Liechtenstein om onbezorgd kindergelach en duurzame ontspanning. Mama en papa kunnen zich in de mooie adults-only spa terugtrekken voor heerlijke wellnessmomenten. Onze eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui, zwangerschaps- en kindermassages. Niemand hoeft hier na te denken over wanneer en wat er wordt gegeten. Met het gastronomisch volpension verwent het hotel de volwassenen, de maaltijden van de kinderen zijn all-inclusive. Malbun op 1600 meter hoogte is het hoogstgelegen dorp in het Vorstendom Liechtenstein en geldt als een idyllisch wandel- en familieparadijs. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van het hotel.

Meer herfstgeluk (16.08-05.11.23)

Inbegrepen: genieten van de herfst in de bergwereld van Malbun en bij 7 overnachtingen tot 10 % besparen op de kamerprijs – prijs per volwassene: 7 overnachtingen vanaf 1.185 CHF.

Speciaal voor eersteklassertjes (01.09-01.10.23)

Inbegrepen: 2 kinderen tot 6,99 jaar overnachten gratis in de kamer van de ouders – prijs per volwassene: 3 overnachtingen vanaf 795 CHF.

Voor meer informatie en boekingen www.gorfion.li

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *