Feestelijke opening van de nieuwe infinitypool in Hotel Peternhof

Feestelijke opening van de nieuwe infinitypool in Hotel Peternhof

De zomer nadert zijn hoogtepunt en in Hotel Peternhof****s is de grandioze infinitypool feestelijk geopend. Dit uitstekende wellnesshotel in het Tiroolse Kaiserwinkl pakt uit met een nieuwe troef: een exclusieve adults-only zone voor eindeloze uren genieten. De zwemervaring in de nieuwe infinitypool is adembenemend en het uitzicht op de bergen betoverend. Voeg daarbij het sportzwembad en de stijlvolle rustzones binnenin en op het dakterras in de zon.

Onze tip: de rooftop is ook een geweldige plek op gouden herfstdagen!

Met zijn afmetingen van 8 x 19 meter en een waterdiepte van 1,36 meter biedt het gloednieuwe zwembad ruimte voor zwemmers, maar ook voor rustzoekers die gezellig willen genieten van de weldadige werking van het water en de omliggende natuur. Massagebanken in het water en jets zorgen voor maximale ontspanning.

Nu zijn het ook de beste weken voor outdooractiviteiten in de bergnatuur. Kaiserwinkl is een eldorado voor mountainbikers en fietsers. 180 kilometer goed bewegwijzerde fietspaden en 125 kilometer mountainbikeroutes leiden door fantastische landschappen. E-mountainbikes kun je comfortabel huren in het hotel. De natuur aan de voet van de “Wilder Kaiser” nodigt uit om te wandelen en te golfen tot laat in de herfst. Het hotel biedt dagelijks een activiteitenprogramma in de vrije natuur. Bij de manege van het hotel staan paarden klaar voor een ritje.   De hele vakantiewereld in hotel Peternhof is gericht op ontspanning en welzijn. Er zijn specialisten voor vele noden: van spa en beauty tot massages, van ayurveda en natuurgeneeskunde tot fitness en medische wellness. 4.000 m2 zijn uitsluitend gewijd aan wellness en regeneratie.

Wellness-hit
Inbegrepen: 4 overnachtingen met halfpension, basisch zoutbad 20 minuten per volwassene, aroma oliemassage 25 minuten per volwassene – prijs p.p.: vanaf 547 euro.

www.peternhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *