Herfstdagen onder de zon op een unieke panoramische locatie in Zuid-Tirol

Herfstdagen onder de zon op een unieke panoramische locatie in Zuid-Tirol

Hotel Tratterhof, the place to be!

Actief genieten van het leven!

Het Tratterhof Mountain Sky Hotel staat midden in de wildromantische natuur en de unieke Dolomieten liggen vlakbij. Aan de voordeur begint het Altfasstal, een echt juweeltje dat je in elk jaargetijde van de natuur laat genieten. Wandelaars en fietsers maken vanuit hotel Tratterhof een tocht naar bergmeren, almen en bergtoppen. Je herfstvakantie wordt nog mooier dankzij het gevarieerde activiteitenprogramma met ademhalings- en boswandelingen, alpacatochten en wandelingen in groep, met fitnesstraining, dagelijkse opgietsessies in de acht sauna’s en nog veel meer. Dat is niet alleen leuk, maar vooral goed voor je lichaam en ziel.

Ontspanning in een van de hoogst gelegen wellness landschappen van Italië!

Wie te gast is in het Tratterhof Mountain Sky Hotel op meer dan 1.500 meter boven zeeniveau, relaxt in de meermaals bekroonde Monte Silva Mountain Spa. Meer dan 4.000 m2 pure ontspanning met een overweldigend bergpanorama verleiden je om te genieten van onvervalste me‑time. Wat is er mooier dan helemaal tot jezelf komen in de infinitypool, die het hele jaar door wordt verwarmd, of de skypool? Of besteed in alle rust zorg aan je schoonheid met de eigen cosmeticalijn van het hotel, Monte Silva Cura. De producten maken gebruik van de kracht van het bos, vers bronwater en lokale geneeskrachtige planten voor ultiem welzijn. Het exclusieve saunagedeelte is alleen voor volwassenen en biedt alpiene wellness op het hoogste niveau. Dagelijks twee show-opgietsessies in de panoramasauna, een afzonderlijke wellnesszone voor gezinnen en de beautyfarm maken van de Monte Silva Mountain Spa een uitmuntende feelgoodwereld.

Pool with a view!

Het is indrukwekkend hoe het Tratterhof Mountain Sky Hotel erin slaagt de behoeften van volwassenen en gezinnen met elkaar te verzoenen. In hun eigen “Skyland” zijn kinderen en tieners de koning te rijk. Van maxi-Legoland tot airhockey, van digitaal spelstation tot tafelvoetbal, tafeltennis, klimmuur en bowlingbaan: alles is hier aanwezig om een gezinsvakantie onvergetelijk te maken. De Skylandbioscoop presenteert films voor kinderen en jongeren, en gezinnen genieten samen van water- en saunaplezier in de Family Spa. Gasten die rust waarderen beleven exclusieve ontspanningsmomenten in de Monte Silva Spa, die alleen toegankelijk is voor volwassenen. 

Voortreffelijk dineren en genieten!

Dat de natuur heel wat schatten te bieden heeft, weten ook de chef-kok en zijn team. Bij de boeren in de streek selecteren ze met de grootste zorg producten van de hoogste kwaliteit om de gasten te verwennen met lekkernijen en culinaire hoogstandjes: een heerlijke symbiose van Zuid-Tiroolse kookkunst en mediterrane invloeden. In het Tratterhof Mountain Sky Hotel zijn het restaurant en de wijnkelder „La Cantina” wellicht de lekkerste plekken.

Alpinator bergmerenweek (16-23.09.23)
Inbegrepen: 7 overnachtingen incl. Tratterhofs halfpension, wellnesswereld Monte Silva Mountain Spa, Skyroom-fitnesszaal, activiteitenprogramma, 3 uitdagende wandelingen naar de mooiste bergmeren van de vakantieregio, 20% korting op alle behandelingen in de beautyfarm, goodie voor vermoeide benen, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer – prijs p.p.: vanaf 1.281 euro.

Gouden oktober 5=4 (08-28.10.23)
Inbegrepen: 5 nachten voor de prijs van 4 (aankomst zondag), Tratterhofs halfpension, Monte Silva fitnesszaal Skyroom, gevarieerd activiteitenprogramma met vele inbegrepen wandelingen, prachtige tuin, yogasessies, Gitschberg-Jochtal-Almencard en nog veel meer – prijs p.p.: vanaf 692 euro.

Meer herfstaanbiedingen tot eind november: check www.tratterhof.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *