Sportieve herfst in de Kitzbüheler Alpen

Sportieve herfst in de Kitzbüheler Alpen

Das Hohe Salve Sportresort laat geen kans onbenut om zijn gasten in beweging te krijgen. De herfst van 2023 staat in het teken van de motiverende ‘Power Days’. Actief bezig zijn, werken aan je conditie, de gouden herfstdagen in de buitenlucht doorbrengen en natuurlijk met volle teugen genieten van het leven – Das Hohe Salve Sportresort is hiervoor het juiste adres. September gaat met volle vaart van start. Aan het begin van de herfst (16-17.09.23) staat de Bootcamp Austria op het programma. Daarna blijft het er actief aan toe gaan. Tot 5 november kun je de ‘Bike & Joy’-arrangementen met personal training of bio-impedantie analyse boeken, en er zijn nog meer speciale aanbiedingen voor een sportieve break. Er is gelegenheid om te golfen, te fietsen en te wandelen. In de Kitzbüheler Alpen kun je helemaal ontspannen en energie tanken. Sommigen optimaliseren hun tennisvaardigheden, anderen hun conditie tijdens de MOVE Power Days. De MOVE Longevity Days zijn gericht op een herstart voor lichaam en geest om met meer energie terug te keren naar het dagelijks leven en het werk.

Achter de innovatieve programma’s van Das Hohe Salve Sportresort zit de unieke Move & Relax-filosofie. Bevindingen uit de competitiesport worden toegepast in het dagelijks leven en op vakantie. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met sportwetenschappers van de Universiteit van Innsbruck en de Oostenrijkse Olympisch kampioen schansspringen Toni Innauer. Een dynamisch samenspel tussen actieve beweging en individuele regeneratie – aangevuld met vitale voeding – verrijkt de sportieve time-out. Er is een programma voor iedereen. Je hebt de keuze uit begeleide wandelingen en fietstochten, verschillende workouts, trailrunning en nog veel meer. Voor wie nog verder wil gaan: uitstekend opgeleide coaches bieden professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte zijn ook experts beschikbaar voor prestatiediagnoses om relevante gezondheids- en fitheidsparameters te bepalen – op basis van deze waarden kan op verzoek een persoonlijk trainingsplan worden ontwikkeld.

Tot laat in de herfst kunnen outdoorliefhebbers genieten van het prachtige natuur- en berglandschap van de Kitzbüheler Alpen. Schitterende bergpanorama’s, heldere bergmeren en tal van sportieve uitdagingen in de frisse lucht wachten op de gasten van Das Hohe Salve Sportresort. Met zijn ideale ligging direct aan de kabelbaan is het resort het perfecte vertrekpunt – dé plek voor hike-in en hike-out, en voor bike-in en bike-out. Een adembenemend alpenpanorama tijdens het sporten, onvergetelijk mooie zonsopgangen in de bergen – emoties en indrukken die je bijblijven. Als je daarna terugkeert naar Das Hohe Salve Sportresort kan je je verheugen op heerlijke momenten van ontspanning. Ongestoord baantjes trekken in het 25 meter lange sportzwembad. Het indrukwekkende panorama van het binnen- en buitenzwembad bewonderen. Uitzweten en diep ademhalen in het saunalandschap. Genieten van verkwikkende massages en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Naar hartenlust uitrusten en je lichaam trakteren op ontspannende uren na veeleisende sportsessies.

Bootcamp Austria 2023 (16–17.09.23)
Inbegrepen: 1 overnachting incl. ontbijt en diner, 1 x drinkfles, 7 x innovatieve trainingen met het Bootcamp Austria-team (leider Max Mittermayr), toegang tot de Move & Relax-ruimte, groepstrainingen en activiteitenprogramma – prijs p. p.: vanaf 287 euro

Bike & Joy met personal training (tot 05.11.23)
Inbegrepen: 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 1 x personal training, 1 x begeleide e-biketocht met deskundige MTB-gidsen van het hotel, 2 x fietshuur, fietsworkshop, drinkfles, toegang tot de Move & Relax-ruimte, groepstrainingen en activiteitenprogramma – prijs p. p.: vanaf 602 euro (6 overnachtingen incl. bio-impedantie analyse vanaf 893 euro)

Golf Alpin (tot 26.11.23)
Inbegrepen: 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner, 1 x Golf Alpin Card voor 3 greenfees, verdere kortingen voor golfbanen, reserveren van gewenste tee-times direct in het resort, informatie over golfen van de gastheer, toegang tot de Move & Relax-ruimte, groepstrainingen en activiteitenprogramma – prijs p. p.: vanaf 648 euro.

www.dashohesalve.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *