Het Paznauntal verlengt de zomer: gouden bergtoppen met top events, hoogtepunten en meer..

Het Paznauntal verlengt de zomer: gouden bergtoppen met top events, hoogtepunten en meer..

De buitenliefhebbers kunnen nauwelijks wachten, de mooiste dagen vol natuuravontuur liggen voor hen. Het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort en de “Golden Summits Paznaun” (31 augustus – 15 oktober 2023) verlengen de zomer. Tot het najaar draait alles om de prachtige natuur, wandelen en fietsen, topevenementen en spannende hoogtepunten. De SeeMOUNT is precies wat u zich een dynamische basis voor actieve natuurontdekkingsreizigers voorstelt. De Golden Summits Paznaun organiseren de nazomer en herfst zes weken lang, passend bij de smaak van iedereen die de lat hoog legt, op zoek is naar actie en plezier. Een aantrekkelijke combinatie.

Het SeeMOUNT resort in vogelpersectief.

Wie naar het SeeMOUNT****Superior Active Nature Resort komt, ervaart een veelzijdig resort midden in de actievolle natuur. Heb je ooit gedroomd van vliegen of boulderen? Of gewoon zin in mountainbiken met gelijkgestemden? De herfst zal zeker sprankelend zijn. Van de E-Bike World Cup tot het Boulder Weekend, van het Mountainbike Weekend tot het Paraglide Weekend: non-stop zijn er onvergetelijke ervaringen – voor professionals en voor degenen die gewoon iets nieuws willen proberen. De Golden Summits worden afgerond met een kleurrijk weekprogramma met rondleidingen, themawandelingen, sportieve fiets- en wandeltochten. Traditionele dingen zoals de Almabtrieb, culturele dingen zoals de “Oude Ambachten”, muziek en sfeer tijdens het Marc Pircher-concert en nog veel meer verrijken de herfst in Paznaun.

Het Paraglide Weekend in See van 6 tot 8 oktober 2023 staat in het teken van de luchtvaart. Zodra u het Paznaungebergte vanuit vogelperspectief ervaart, wordt deze droom werkelijkheid. Met de aangeboden tandemvluchten is paragliden voor iedereen mogelijk. Voor iedereen voor wie alleen zeilen niet genoeg is, is de nieuwe estafettetriatlon “Geigerman” precies wat u zoekt. Het paragliden wordt gekruid met trailrunning en mountainbiken, allemaal in zijn geheel. De loper start in het dal, geeft zich over aan het vliegtuig op de Medrigalm, die op zijn beurt de mountainbiker het dal in stuurt, die vervolgens de race op de Medrigalm beëindigt. Een kinderprogramma en culinaire hoogstandjes op de Medrigalm en een after-competitiefeest op zaterdag zorgen voor een kleurrijk voorprogramma rond de tandemvluchten en de Geigerman.

De sportieve hoogtepunten van de Golden Summits 2023
 31.08.–02.09. Wereldbeker e-bike in Ischgl
8/9 september: Boulderweekend in Galtür
23/24 september: Mountainbikeweekend in Kappl
06.-08.10.23: Paraglidingweekend in See

SeeMOUNT Herfstspecial 4=3 (09.09.–12.11.23)
4 dagen vakantie, slechts 3 dagen betalen, inclusief wellnessbon van 25 euro, herfstwandelingen en nog veel meer. m. – Prijs p. P.: vanaf 419 euro.
SeeMOUNT Be wild & bike (09.09.–12.11.23)
Veel voordelen: all-inclusive services, fietsservice, wellnessvoucher van 25 euro, zomeravonturenprogramma met wandel- en fietsservicepakket, fietskaart - 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro.
SeeMOUNT Wees wild en wandel (09.09.–12.11.23)
Veel voordelen: all-inclusive services, wandelservice, wellnessvoucher van 25 euro, zomeravonturenprogramma met wandel- en fietsservicepakket - 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro.

www.seemount.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *