Waarom we in de herfst zo dol zijn op ‘Der Weinmesser’

Waarom we in de herfst zo dol zijn op ‘Der Weinmesser’

….omdat de herfstdagen het meest comfortabel zijn om van te genieten. Het beste moment voor exclusieve wellness, fantastisch (herfst)eten, goede wijn en het ritselen van wijnbladeren buiten in de herfstzon. In Schenna, op een zonnig plateau boven Meran, ligt het liefdevol gerunde hotel “Der Weinmesser” – een juweel voor een heerlijke herfstvakantie onder het motto “Wine, Food, Design”.

Knuffeltijd!

Gasten zijn enthousiast over de Private Wine Sauna Night in Weinmesser. Naarmate de avonden langer worden, wordt de buitensauna midden in de herfstnatuur verwarmd. Twee mensen die graag voor zichzelf willen blijven, zullen genieten van de heerlijk ongestoorde sauna-ervaring, compleet met een fles Zuid-Tiroolse mousserende wijn, fruit en chocolaatjes. Het Wine & Dine Diner is beschikbaar tot 5 november 2023. Een prachtige gelegenheid om een ​​werkelijk onvergetelijke avond door te brengen in de rode wijnkelder met een degustatiemenu en bijpassende wijnbegeleiding. Dit culinaire hoogtepunt kan alleen maar slagen: Falstaff beoordeelt het hotel “Der Weinmesser” als een van de “5 lekkerste culinaire hotels van Zuid-Tirol”. De gastheren Doris en Christian Kohlgruber – beiden gediplomeerde sommeliers – zorgen persoonlijk voor de wijnliefhebbers. Hun wereld van wijnen en smaken is elke ontdekkingsreis waard.

Het is spa-tijd. In de VineaSpa bij Weinmesser worden uw gedachten bevrijd. Een fantastisch panoramisch uitzicht over de ruime oases van rust belooft veelbelovend zwemmen, sauna en ontspanning. Zwem ongestoord een paar baantjes in het binnenzwembad, geniet van de milde herfstzon in de prachtige, grote tuin, duik in het zoutwaterzwembad. Op wellnessliefhebbers wacht een veelzijdige saunawereld. Het schoonheidsteam stemt haar behandelingen met grote gevoeligheid af op de persoonlijke wensen van de gasten.

Een frisse luchtbehandeling. Buitenliefhebbers zijn in hun element rond Hotel “Der Weinmesser”. Van de wijngaarden in de vallei tot de topkruisen in het hooggebergte: wandelaars en bergbeklimmers overwinnen 500 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden. Fietsers, nordic walkers, ruiters en golfers genieten van elke minuut van de Gouden Herfst.

Buiten tafelen! Ook in de herfstperiode..

Cocoonen is weer in het seizoen. De herfst is de tijd van goede boeken, gezellige dekens en egels. Privacy heeft zijn plaats in de stijlvolle kamers en suites van de Weinmesser. Je kunt er heerlijk wegdromen in een smaakvolle ambiance, omringd door natuurlijke materialen en harmonieuze kleurconcepten. Als u een bijzondere highlight-kamer wilt, boek dan de “Junior Suite Secret Garden”, de “Junior Suite Vista”, de Tweepersoonskamer “Nature” of de “Family Suite Deluxe”. Het zijn allemaal nieuwe design woonomgevingen.

Trouw aan het motto “Wine, Food, Design” brengen gasten van Weinmesser bijzondere dagen door. Herfstblues hebben hier geen kans. Er zijn 300 dagen zon per jaar in Schenna. “The Wine Knife” nestelt zich in een landschap vol mediterrane en alpiene levensvreugde.

Tijd voor ons!

Services: 5 overnachtingen inclusief ontbijt, middagsnack voor de kleine honger, 1 fles mousserende wijn op de kamer bij aankomst, privé wijnnachtsauna met Zuid-Tiroolse mousserende wijn en aardbeien, diner bij kaarslicht in de rode wijnkelder, late check-out mogelijk naar beschikbaarheid, gratis upgrade Beschikbaarheid – Prijs p. P.: vanaf 620 euro.

www.weinmesser.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *