Next level wintervakantie in Tirol: voor jou en je conditie!

Next level wintervakantie in Tirol: voor jou en je conditie!

De winter in Das Hohe Salve Sportresort wordt sportief. De bergen voor het hotel en een perfect afgestemd Move & Relax-programma dat je een nieuwe levenshouding bijbrengt voor je werk en je dagelijks leven – het is een kwaliteitsbelofte voor wie ook in de winter veel wil bewegen en actief bezig zijn.

Move & Relax – achter de unieke Move & Relax-filosofie van Das Hohe Salve Sportresort zitten bevindingen uit de competitiesport die worden toegepast op het dagelijks leven en de vakantieactiviteiten. Het doel: meer energie op je werk en in je dagelijks leven en een goed gevoel. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met sportwetenschappers van de Universiteit van Innsbruck en de Oostenrijkse Olympisch kampioen schansspringen Toni Innauer. Een dynamisch samenspel tussen beweging en individuele regeneratie – aangevuld met vitale voeding – verrijkt de sportieve time-out. Een week vakantie in Das Hohe Salve Sportresort zit vol beweging en je conditie verbetert aanzienlijk – er is een programma voor iedereen. Uitstekend opgeleide coaches bieden professionele personal training. In de Move & Relax-ruimte zijn experts beschikbaar voor prestatiediagnoses om relevante gezondheids- en fitheidsparameters te bepalen. Het doel: een fit lichaam, een optimaal prestatieniveau, een sterkere mindset en nieuwe energie. Wie sport, kan zich ook verheugen op momenten van ontspanning. Ongestoord baantjes trekken in het 25 meter lange sportzwembad. Het indrukwekkende panorama van het binnen- en buitenzwembad bewonderen. Uitzweten en diep ademhalen in het saunalandschap. Genieten van verkwikkende massages en hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Naar hartenlust rust nemen.

Tirol en skiën horen onlosmakelijk bij elkaar. Met de uitstekende ligging direct naast het dalstation van de kabelbanen en liften in Hopfgarten profiteren de gasten van Das Hohe Salve Sportresort van de voordelen van ski-in en ski-out: direct van bij het hotel kom je op de pistes van de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Met de SkiWelt en het skigebied Kitzbühel/Kirchberg heeft het sportresort twee grote wintersportgebieden vlakbij. Fantastische pistes en langlaufloipes, sneeuwschoenwandelen in diepe sneeuw, winterwandelpaden en een natuurrodelbaan – de winter in de vakantieregio Brixental barst van de actie, plezier en wintersport met voor ieder wat wils.  

Fit en happy dankzij de Energy-keuken

Omdat voeding je helpt om veel te bewegen, kiest Das Hohe Salve Sportresort voor een uitgebalanceerde Energy-keuken. Heerlijk eten en tegelijkertijd je immuunsysteem versterken en je energievoorraad aanvullen, dat klinkt aanlokkelijk. In het hotelrestaurant genieten zowel de sporters als de fijnproevers en lekkerbekken. Breng ook een bezoek aan het à la carte restaurant en de wijnbar Das Brixx van Das Hohe Salve Sportresort en laat je inspireren door het loungegevoel en de selectie wijnen.

www.dashohesalve.atGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *