Robbie Williams verhoogt skiopening Schladming-Dachstein naar een geheel nieuwe dimensie

Robbie Williams verhoogt skiopening Schladming-Dachstein naar een geheel nieuwe dimensie

Wereldsuperster Robbie Williams zal het podium van de Ski Opening Schladming-Dachstein op 7 en 8 december 2023 in het Planai Stadion van stroom voorzien. Aan het einde van zijn wereldtournee zal deze buitengewone artiest twee toegiftconcerten geven in Oostenrijk, gepresenteerd door de Leutgeb Entertainment Group in samenwerking met de regio Schladming-Dachstein en het Schladming 4-Mountain Ski Area (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Herhaaldelijk).

Grote verwachtingen voor Robbie Williams Ski Opening. Het Planai Stadion bracht eerder internationale artiesten als Die Toten Hosen, Martin Garrix, Dimitri Vegas en Lost Frequencies op het podium. 2023 zal echter een geheel nieuwe maatstaf vormen. Op 7 en 8 december belooft superster Robbie Williams dit mega-evenement naar ongeëvenaarde dimensies te tillen. Hij had op 23 juli al de kans om de prachtige locatie aan de Reiteralm te verkennen in afwachting van zijn concerten. Tijdens een persconferentie sprak Robbie Williams zijn waardering uit voor Oostenrijk en zijn enthousiaste publiek. Op de vraag wat het publiek op de twee data in december kan verwachten, antwoordde hij met een nonchalante grijns: “Het is mijn taak om jullie te vermaken en ik neem die taak zeer serieus – dus dat is wat ik zal doen tijdens de twee concerten in Schladming. En als ik dat niet doe, heb ik mijn werk niet gedaan! Ik heb een sterke band met mijn publiek in Oostenrijk en de herinneringen aan mijn shows hier zullen altijd in mijn hart blijven.”

Krachtige partnerschappen. Begin het seizoen met een knal!

De terugkeer van Ski Opening Schladming-Dachstein, na een onderbreking van drie jaar, is een samenwerking tussen de regio Schladming-Dachstein, het 4-gebergte skigebied inclusief de skibergen Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Reiteralm, en Leutgeb Entertainment Group . Mathias Schattleitner, Managing Director van Schladming-Dachstein, stelt: “De regio Schladming-Dachstein, de beste skibestemming in de Alpen, biedt vakantie-ervaringen van het hoogste kaliber. Met de prestaties van Robbie Williams versterken we onze elitestatus verder. De opening zal niet alleen het winterseizoen 2023/2024 in stijl aftrappen, maar ook een grote turboboost betekenen voor de lokale economie.”

Spectaculaire podiumshow Het Planai Stadion wordt voor dit bijzondere evenement omgetoverd tot een adembenemende concertarena. Een enorme LED-muur, verbluffende lichteffecten en een lasershow gaan naadloos op in het winterlandschap. State-of-the-art podiumtechnologie gecombineerd met meeslepende optredens belooft een onvergetelijke ervaring, terwijl een zorgvuldig gechoreografeerde pyrotechnische en lasershow voor de finishing touch en verrassingselementen zorgt.

www.schladming-dachstein.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *