Beleef de winter actief met de HELDen in het Zillertal

Beleef de winter actief met de HELDen in het Zillertal

Wie elke vrije minuut het liefst met sporten doorbrengt, houdt van hotels voor actievelingen zoals het Sport- und Wellnesshotel HELD****s. Wintersport staat in het Zillertal helemaal bovenaan het lijstje van genoegens. Glinsterende pistes, besneeuwde diepsneeuwhellingen, lange rodelbanen, geprepareerde winterwandelpaden, heerlijk zonnige langlaufloipen, toerskitochten naar de hoogste toppen: meer variatie is niet mogelijk.

De HELDen, vooral ook de gastfamilie zelf, plannen elke dag een activiteitenprogramma voor natuurliefhebbers. Trek je sneeuwschoenen aan en laat je door de gidsen meevoeren naar het ongerepte winterlandschap; doe mee met een dag skiën, een winterwandeling of een van de vele andere gezamenlijke belevenissen (tegen betaling). Sportieve sessies in het fitnesscentrum en yogasessies (tegen betaling) horen er in HELD altijd bij. Fitness is voor het sport-en wellnesshotel HELD een erezaak. De nieuwe fitnesszone van 150 m² is van topniveau. De sfeer is stimulerend, de uitrusting met toptoestellen van het merk Technogym is het allernieuwste op het gebied van sporttechnologie, en het uitzicht is er een dat je alleen maar in de bergen vindt.

Lichaamsbewuste genieters vinden in de spa- en wellnesszone ontspanning en genieten er van weldadige behandelingen. Deskundige schoonheidsspecialistes, beauty-wellness-specialisten en masseurs verwennen je in het Shan Shui beautygedeelte met behandelingen op het hoogste niveau. Binnenzwembad, zoutwaterstoombad, alpenden-sauna, biosauna, panoramische hutsauna buiten, diverse rustzones, beauty- en wellnessbehandelingen: niets doen en niets hoeven te doen, ook dat hoort bij een actieve vakantie.

HELD is een fijnproevershotel met het keurmerk “Bewusst Tirol” Fijnproevers kunnen erop vertrouwen dat in de HELDenkeuken zo bewust mogelijk met gezonde, lokale producten wordt gewerkt. Lokale lekkernijen, internationale klassiekers of lichte wellnessmaaltijden: de fijnproever kiest en geniet. Het motto van HELD is goed gekozen: “Je goed voelen. Genieten. En de bergen.”

Compact skiplezier (16.12.23–07.04.24)
Inbegrepen: 4 nachten, 3-daagse Superskipas voor alle skigebieden van het Zillertal, buff van HELD – prijs p.p.: vanaf 855 euro

Winterbetovering yoga retreat met Michaela Krauss (12–14.01.24)
Inbegrepen: 2 nachten in de geboekte kamercategorie, inbegrepen services van HELD, 2 yogasessies per dag, yogamatten en yogakussens worden gratis verstrekt, ademhalingsoefeningen & meditatie, persoonlijke begeleiding van Michaela Krauss, gezamenlijke winterwandeling (optioneel), wellnessruimte, gratis ophalen van treinstation Fügen of Jenbach op aanvraag – prijs p. p.: vanaf 516 Euro 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *