Heerlijke momenten aan de Zillergrund, check it out!

Heerlijke momenten aan de Zillergrund, check it out!

Het is tijd om de winter van zijn mooiste kant te beleven. In het ZillergrundRock Luxury Mountain Resort is het de hele winterdag door stijlvol genieten van de rust. In de spa’s ervaar je een nieuw gevoel van wellness. Topkoks verleiden je met de smaakvolste gerechten. De winterse natuur aan de Zillergrund brengt je in vervoering. Dit is een prachtige plek in de bergen van het Zillertal. 

Wintersporters waarderen de exclusieve service!

Je komt naar het ZillergrundRock om te genieten. Je skipas ligt klaar aan de receptie, de personal shuttle brengt je rechtstreeks naar het skiplezier, je skiuitrusting staat netjes (en opgewarmd) in het skidepot van het Luxury Mountain Resort, de bergen wachten. Skiërs en snowboarders beschikken in het Zillertal over 544 kilometer piste. 80 hutten verwennen je culinair tijdens een pauze onderweg. Het weerbericht hoef je hier niet te volgen. Want ook al laat de sneeuw wat op zich wachten – op de Hintertuxer Gletscher zijn de pistes 365 dagen per jaar wit. De hotelgidsen zijn het best geplaatst om je te informeren over sneeuwschoen- en winterwandelingen, de 125 kilometer langlaufloipes en de rodelbanen in de regio. Ze laten geen kans onbenut om de gasten van het resort te inspireren met natuurbelevenissen.

Twee spa’s en de mooiste relaxruimtes in het luxe resort!

De Sky Spa in het ZillergrundRock is indrukwekkend. Hierboven, met vrij uitzicht op de hemel, genieten zwembadliefhebbers in de #bestskypoolever2 van het droomdecor dat de winter aan de Zillergrund brengt. De infinity pool op twee niveaus biedt een hemels gevoel van vrijheid. De ZillergrundRock-The Bridge doet iedereen versteld staan. De brug brengt je naar de Rooftop Eventsauna. Voor sommigen de perfecte spot voor een foto, voor anderen het beste bewijs dat het wellnessaanbod in de ZillergrundRock extravagant is. In schitterende relaxruimtes komen lichaam en geest tot rust. Geniet van gezellige winterdagen in de Garden Nature Spa. De Indoor-Zillerpool, de Wilderer Almsauna, kruiden uit het Zillertal, gletsjerwater en nog veel meer wachten op gasten die op zoek zijn naar een speciale wellnesservaring. Elke dinsdagavond is het Spa & Poolnight. De Nature Spa en de #bestskypoolever2 in de Sky Spa voor volwassenen vanaf 16 jaar zijn dan geopend tot 22.30 uur.

Culinair winterplezier!

Winterstart & Opening Skiseizoen 7=6 (16–23.12.23)
Inbegrepen: 7 nachten incl. gourmetpension PLUS, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle van het hotel rechtstreeks naar Mayrhofen, eigen skikelder in het resort, puur wellnessgenot in de Nature Spa en de nieuwe Sky Spa, actief winter- & bergprogramma – prijs p.p.: vanaf 1.074 euro (4=3 vanaf 555 euro)

Januarispecial 7=6 (06–27.01.24)
Inbegrepen: 7 nachten incl. gourmetpension PLUS, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle van het hotel rechtstreeks naar Mayrhofen, eigen skikelder in het resort, puur wellnessgenot in de Nature Spa en de nieuwe Sky Spa, actief winter- & bergprogramma – prijs p.p.: vanaf 1.056 euro

Ski, Fun, Relax, Repeat (27.01–16.03.24)
Inbegrepen: 7 nachten incl. gourmetpension PLUS, 25 min. wellnessmassage, skipasservice in het hotel, dagelijkse skishuttle van het hotel rechtstreeks naar Mayrhofen, eigen skikelder in het resort, puur wellnessgenot in de Nature Spa en de nieuwe Sky Spa, actief winter- & bergprogramma – prijs p.p.: vanaf 1.246 euro

Check it out at  www.zillergrund.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *