Wellnessliefhebbers van over de hele wereld willen naar Bad Häring

Wellnessliefhebbers van over de hele wereld willen naar Bad Häring

Oostenrijk heeft een nieuwe wellness-hotspot. Wat er in de afgelopen maanden in Hotel Panorama Royal**** is gecreëerd, is internationale faam meer dan waard. ‘Relax Dream World’ is de naam van de ongelooflijke wellnessruimte met vele nieuwigheden die niemand mag missen.

Hotel Panorama Royal is altijd al een uitstekend wellnessadres geweest. Maar wie gastheer Peter Mayer kent, weet ook dat de actieve hotelier nooit op zijn lauweren rust. Zijn laatste grote project, Relax Dream World, is nu klaar. Het is onmogelijk om alle wellnessaanbiedingen op te sommen. Het ene hoogtepunt volgt op het andere – het prachtige saunalandschap met high-end mogelijkheden voor gezond zweten, de heerlijke, exclusieve ontspanningsruimtes, de onovertroffen waterwereld met niet minder dan zeven binnen- en buitenzwembaden, … De perfecte verdeling in rustgevende adults-only ruimtes en een mooie family spa, in naakte en geklede zones, toont aan dat de Relax Dream World tot in de puntjes is uitgedacht. Het 20.000 m2 grote Panorama Park toont hoe royaal het wellnessaanbod in het Panorama Royal is. Alles is erop gericht om de gasten te doen stralen van levensvreugde. Dat komt tot uiting in professioneel en liefdevol ingerichte energieke plekken: een cirkel van energiestenen, een meditatieruimte, het pad van energie, kracht en levensvreugde en nog veel meer. ‘Our Way of Healing’ is de filosofie van dit meermaals bekroonde wellnesshotel dat je lichaam en ziel duurzaam wil verrijken.

Hoog boven het Inntal, gebouwd in een energieke omgeving, nestelt het Panorama Royal zich in de natuur. Met een uitgebreid aanbod voor ontspanning en welzijn, met yoga, meditatie, qi gong en een gevarieerd activiteitenprogramma, biedt het Leading Spa Resort alles om in balans te komen. Opmerkelijk is ook het hoogwaardige ‘Out Way of Beauty’-concept van het exclusieve wellnesshotel. Naast talrijke schoonheidsbehandelingen en massages worden er nu ook behandelingen onder medisch toezicht aangeboden onder de naam ‘Schönheit Royal’. De afdeling wordt geleid door de gerenommeerde schoonheidsexperts dr. Thomas Wild en dr. Tobias Mayr, die naast een uitgebreid consult ook een breed scala aan schoonheidscorrecties uitvoeren in het hotel.

Het zou wellicht niet een van de beste wellnesshotels zijn als niet ook de culinaire hoogstandjes van het hoogste niveau waren. Het Panorama Royal werd onlangs door Gault&Millau uitgeroepen tot het ‘beste hotel met halfpension’ in Oostenrijk. Voor de fijnproevers heeft het keukenteam een speciale culinaire beleving gecreëerd met 15 gerechten die worden geserveerd in de elegante ambiance van het ‘Atelier Freund-Schafft’. Elk gerecht is een kunstwerk. Gerenommeerde restaurantcritici hebben het nu al over een nieuwe vaste ster aan het firmament.

www.panorama-royal.at

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *